Dezvoltatorul de spații logistice CTP anunță finalizarea structurii celui mai recent spațiu de producție și logistică din vestul României CTPark Arad West

Redacția sept. 15, 2023 0 comentarii
CTPark Arad West

Dezvoltatorul de spații logistice CTP anunță finalizarea structurii celui mai recent spațiu de producție și logistică din vestul României CTPark Arad West, potrivit unui comunicat de presă.

Potrivit companiei, parcul industrial este amplasat în Arad, un important centru industrial și nod de transport, aproape de granița cu Ungaria și Serbia. Prima fază a CTPark Arad West cuprinde aproximativ 44.000 mp și este deja preînchiriată în proporție de peste 40%, fiind programată să fie finalizată în primul trimestru al anului 2024.

CTPark Arad West se află în principala zonă industrială a orașului Arad și este situat ideal pentru accesul la multiple legături de transport, fiind la 1 km de șoseaua de centură, la 3 km de centrul orașului Arad și la 7 km de Aeroportul Internațional Arad. Parcul are o vizibilitate ridicată și acces direct la autostrada A1 și la viitoarea autostradă București-Timișoara-Arad-Nădlac, care formează coridorul de transport pan-european, care leagă Europa de Vest de Europa de Sud-Est.

Potrivit comunicatului de presă, odată finalizată, clădirea de 12 metri înălțime va oferi o instalație de depozitare eficientă și de înaltă calitate pentru produse și/sau materii prime, fiind echipată cu caracteristici ecologice pentru a asigura o eficiență energetică și economică pentru clienți. Aceasta dispune de standardul de calitate recunoscut al CTP, cu o izolare excelentă pentru o funcționare eficientă din punct de vedere energetic, fiind prevăzută cu sisteme de control al iluminatului cu LED, precum și cu spații verzi amenajate și zone de relaxare și include propriul sistem fotovoltaic, panourile urmând să fie instalate pe acoperiș.

Compania transmite că parcul industrial este planificat să găzduiască aproximativ 100.000 mp în mai multe clădiri de diferite tipuri, atât pentru companii medii, cât și pentru companii mari. CTPark Arad Vest are titlul de Parc Industrial, ceea ce îl plasează pe harta oficială a parcurilor industriale strategice din România și oferă o serie de beneficii pentru rezidenții săi.

În România, CTP deține un portofoliu de aproximativ 2,5 milioane de metri pătrați de depozite de clasa A în mai multe orașe, printre care: Arad, Brașov, București, Oradea, Sibiu și Timișoara.

Sursă foto: CTPark

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *