Dezvoltatorul NEPI va deschide în luna octombrie un mall în Craiova, care va avea peste 150 de magazine

Redacția apr. 20, 2023 0 comentarii
Holiday cumparaturi shopping pungi

NEPI Rockcastle va deschide, în luna octombrie a acestui an, Promenada Craiova, mall care va include peste 150 de magazine, potrivit unui comunicat de presă. Dezvoltatorul Zona comercială Promenada Craiova va avea o suprafaţă de 78.500 mp, din care noul centru comercial, care include şi parc de retail, va ocupa 62.500 mp, iar magazinul Dedeman, 16.000 mp.

„Proiectul va fi inaugurat în trimestrul al patrulea din 2023, în luna octombrie, cu o investiţie totală de peste 125 de milioane de euro, şi va include peste 150 de magazine. Printre acestea, se numără brandul Lefties, parte a grupului Inditex, care marchează oficial intrarea pe piaţa din România. Lefties este una dintre principalele companii de modă cu preţuri accesibile din Spania şi la nivel internaţional, care oferă articole de îmbrăcăminte pentru întreaga familie, precum şi propria linie de încălţăminte şi accesorii. Lefties îşi completează gama de produse cu noi colecţii pentru casă, sport şi lenjerie. La ora actuală, marca Lefties este prezentă în 14 ţări, deschiderea sa în Craiova reprezentând o premieră nu doar în România, ci şi în regiunea ECE”, potrivit comunicatului de presă.

„Investiţia în Promenada Craiova reprezintă încă o etapă din planul de dezvoltare al grupului, pe care l-am intensificat încă de anul trecut. Avem încredere în potenţialul oraşului Craiova, motiv pentru care am decis să implementăm aici cel mai nou proiect al nostru din afara Bucureştiului. Totodată, aceasta este şi cea mai mare investiţie din retail care are loc în România în ultima perioada”, a spus Rüdiger Dany, CEO, NEPI Rockcastle.

Printre magazinele pe care craiovenii le vor găsi în exclusivitate, în Promenada Craiova, se numără Peek & Cloppenburg, Nike, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Under Armour, Enzo Bertini, Mohito. Alte premiere sunt constituite de retaileri de tehnologie şi software (iStyle), dar şi de noile tipuri de magazine din lanţul Inditex: Zara, Bershka, Pull&Bear şi Stradivarius. Noul centru comercial va găzdui şi primul hypermarket Carrefour din Craiova.

De asemenea, proiectul va include un cinematograf Cineplexx, o parcare de peste 2.100 de locuri şi restaurante de tip drive-through, precum KFC. Centrul comercial va dispune şi de cea mai mare terasă panoramică exterioară din Craiova, ce va găzdui restaurante şi cafenele.

Ca parte din angajamentul NEPI Rockcastle în direcţia sustenabilităţii şi a reducerii amprentei de carbon, Promenada Craiova va fi dotat cu panouri fotovoltaice.

În România, compania deţine 25 de centre comerciale dintre care amintim Bucureşti (Mega Mall, Promenada Mall), Sibiu (Shopping City Sibiu, Promenada Sibiu), Timişoara (Shopping City Timişoara), Constanţa (City Park Mall Constanta), Targu Mures (Shopping City Târgu Mureş) si Ploieşti (Ploieşti Shopping City).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *