Dezvoltatorul rezidențial Impact Developer & Contractor ia un credit de 34,4 milioane de euro de la OTP Bank pentru a finaliza 732 de apartamente din Greenfield

greenfield, impact Sursa foto: Impact SA

Dezvoltatorul rezidențial Impact Developer & Contractor a anunțat marți că a luat un credit cu valoare maximă de 34.440.465 euro și o facilitate de TVA în sumă maximă de 6.000.000 euro de la OTP Bank, pentru a finaliza 732 de apartamente, dintre care 42% deja contractate, din cea de-a patra faza de dezvoltare a ansamblului Greenfield Băneasa din București.

Facilitatea de credit se va rambursa, potrivit prevederilor contractuale, cu dată scadență maximă la 31 martie 2025.

Până la finalul anului, Impact afirmă că urmează să finalizeze Greenfield Plaza, parte a centrului comunitar din ansamblul Greenfield Băneasa, ce va cuprinde zona comercială cu magazine de proximitate care vor acoperi nevoile de zi cu zi ale locuitorilor, zona de servicii, precum și o zonă pentru activități sportive și de relaxare cu sală de fitness, teren de squash, piscină semiolimpica interioară, piscină interioară pentru copii, piscină exterioară, zona de hidroterapie, saună umedă și saună cu infraroșu.

Impact susține că continuă lucrările la ansamblul Boreal Plus din Constanța, unde urmează să livreze peste 200 de apartamente până la finalul anului.

De asemenea, Impact vizează în perioada următoare, imediat după obținerea autorizației de construire, începerea lucrărilor la ansamblul Greenfield Copou din Iași, ce va cuprinde 1.062 apartamente. Complexul va beneficia de grădiniță și after-school, club de sport și relaxare cu piscină interioară și exterioară, spații comerciale și 15.000 de metri pătrați de spații verzi.

Planurile societății includ și inițierea unei dezvoltări de tip mixed-use, adresate segmentului upscale, în zona Barbu Văcărescu din București, vizavi de parcul Verdi. Proiectul cuprinde zona rezidențială, hotel de cinci stele, galerie comercială și wellness club.

Sursa foto: Impact SA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *