Din 10 iulie, încep lucrările de reparaţie a Podului Giurgiu-Ruse, pe tronsonul bulgar / Lucrările, programate să dureze doi ani, se vor desfăşura zilnic, timp de 10-12 ore

bulgaria giurgiu politia de frontiera1630423567241-giurgiupodbulgaria-S4 Sursa foto: Poliția de Frontieră

Centrul Infotrafic din IGPR anunţă că, din 10 iulie, vor începe lucrări de reparaţie a Podului Giurgiu-Ruse, pe tronsonul bulgar. Lucrările, programate să dureze 730 de zile, se vor desfăşura zilnic, 10-12 ore, transmite News.ro.

”Începând de mâine, 10 iulie, timp de 730 de zile, vor începe lucrări de reparaţie a Podului Giurgiu-Ruse, pe tronsonul bulgar, lucrări care se vor desfăşura zilnic, timp de 10-12 ore, pe durata zilei, pe segmente rutiere de 400 de metri”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei RomânE.

Din acest motiv, traficul rutier nu va fi oprit total, ci  se va desfăşura alternativ, pe o singură bandă, prin semaforizare, indicatoare rutiere şi personal de dirijare.

În prima etapă a lucrărilor, circulaţia va fi restricţionată pe sensul de intrare în Bulgaria, ulterior pe sensul de ieşire, spre România.

Şoferii sunt sfătuiţi să ruleze cu atenţie sporită, să reducă viteza şi să respecte cu stricteţe semnalizările temporare instituite în zona lucrărilor. De asemenea, trebuie să ia în considerare posibilitatea măririi timpilor de aşteptare la trecerea frontierei.

Sursa foto: Poliția de Frontieră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *