Donald Trump nu mai face parte dintre cei mai bogați 400 de americani

donald trump

Averea lui Donald Trump a început să scadă începând cu anul 2016, când a fost ales președinte al Americii, iar în acest an miliardarul nu mai face parte din Forbes 400 pentru prima oară în ultimii 25 de ani, scrie BFM TV.

Averea lui Trump este evaluată în prezent la 2,5 miliarde de dolari, iar acesta nu pare să fi profitat de pandemie, așa cum a fost cazul a numeroși miliardari americani. Miliardarul a pierdut 600 de milioane de dolari, într-o perioadă în care companiile imobiliare, hotelurile și terenurile de golf s-au confruntat cu serioase dificultăți.

După ce a trecut pe lângă faliment în anii 1990, miliardarul și-a redresat afacerile la începutul anilor 2000. Între 2010 și 2015, averea sa a cunoscut un avans impresionant, pentru a ajunge la 4,5 miliarde de dolari.

În fruntea clasamentului Forbes 400 se află încă o dată Jeff Bezos, fondatorul Amazon, urmat de Elon Musk (Tesla), Mark Zuckerberg (Facebook), Bill Gates (ex-Microsoft) și Larry Page (Google). Prima femeie în acest clasament este Walton (Walmart), locul 12.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *