Drumarii intervin de urgenţă pe DN 1 A Ploieşti – Braşov după ce şoseaua s-a surpat în zona de munte. DN 1 A este ruta ocolitoare în condiţii de aglomeraţie pe DN 1 Valea Prahovei

DN 1 A Babarunca

Regionala de Drumuri Braşov intervine în regim de urgenţă pe DN 1 A Ploieşti – Cheia – Săcele la km. 168 în zona Babarunca din judeţul Braşov unde s-a produs o surpare pe aprox. 30 – 40 de metri. Apele râului Târlung au spălat corpul drumului iar şoseaua este afectată pe o bandă din cele două. Drumarii intervin pentru stabilizarea taluzului cu umpluturi pentru a pune şoseaua în siguranţă fiind necesare şi lucrări în albie.

Centrul Info Trafic a anunţat că şoferii pot circula dirijat, alterantiv pe banda care nu este afectată : ,, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe sensul către Ploiești al DN 1A Brașov-Ploiești, la kilometrul 168, în apropierea localității Babarunca, județul Brașov, în urma condițiilor meteo din ultima perioadă, a avut loc o alunecare de teren pe o lungime de aproximativ 30 – 40 de metri. Traficul rutier este restricționat pentru autovehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.”

DN 1 A Ploieşti – Cheia – Săcele este singura rută între Bucureşti şi Braşov pe care este permis traficul greu după ce, la Podul Azuga, pe DN 1 Valea Prahovei s-a introdus interdicţie pentru camioane inclusiv pe timpul nopţii. De asemenea, pe DN 73 Piteşti – Braşov este restricţie la podul de lângă Rucăr iar pe DN 10 Buzău – Braşov la Siriu, în judeţul Buzău. În condiţii de aglomeraţie, pe DN 1 în staţiunile prahovene, Poliţia Rutieră deviază circulaţia pe DN 1 A dinspre Braşov spre Ploieşti.

Astăzi şi mâine, între orele 12 00 şi 20 00 pe aproape întreaga reţea de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale este restricţie pentru camioane, interdicţia fiind impusă pentru protejarea asfaltului în condiţiile de temperatură ridicate.

 

 

 FOTO DN 1 A surpare Sursa DRDP Braşov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *