Ecovillas va demara construcția unui proiect rezidențial verde pe bulevardul Pipera, pe un teren de 5.000 mp

loft

Compania Ecovillas, care a livrat până în prezent 190 de locuințe prietenoase cu mediul înconjurător, va livra pe piața rezidențială încă 12.000 de mp utili de locuințe în valoare de peste 20 de milioane de euro, cu livrare într-un an și jumătate de la începerea construcției. Noul proiect va fi amplasat pe un teren de 5.000 mp de pe bulevardul Pipera.

Compania a cumpărat două terenuri, celălalt de 2.500 mp, amplasat în cartierul Titan, va fi dezvoltat tot cu un proiect verde.

Lucrările de construcție ar putea începe la anul, cu livrare într-un an și jumătate de la începerea construcției. Dezvoltatorul are în plan construirea unui complex mai mare de apartamente cu pompe de căldură în București, având deja cerere pentru astfel de locuințe în Capitală.

„Ne uităm foarte atent la ceea ce se întâmplă pe piața rezidențială și misiunea noastră este de a veni cu produse care își găsesc ușor cumpărători. În ultimii ani, am făcut periodic studii prin care am urmărit comportamentul cumpărătorilor, iar rezultatele au fost din ce în ce mai încurajatoare, confirmând astfel planurile strategice pe care ne-am bazat modelul de business încă de la primul proiect. Este o piață care are nevoie din ce în ce mai mult de locuințe de calitate, care nu au nevoie de prea multă întreținere, locuințe eco, dezvoltate cu spirit civic și nu doar luând în calcul marje de profit sau alți indicatori economici”, spune Vlas Veaceslav, CEO Ecovillas.

 Compania a livrat până în prezent pe piața rezidențială românească locuințe cu pompe de căldură geotermice în valoare de peste 20 de milioane de euro, cu costuri mai mici la încălzire, apă caldă și răcire ca locuințele standard. 

În prezent Ecovillas lucrează la dezvoltarea LOFT green apartments, în Mogoșoaia, bazat pe folosirea energiei verzi.

Sursa foto: Ecovillas

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *