eMAG dechide un showroom la Buzău și ajunge la 29 în România, Ungaria și Bulgaria

eMAG Buzau Sursa foto: eMag

eMAG inaugurează primul showroom din Buzău, în incinta mall-ului Shopping City, deținut de NEPI Rockcastle. Showroom-ul va avea peste 500 de produse din categoriile electronice mari și mici, laptopuri, tablete, telefoane și accesorii sau periferice, iar angajații vor oferi consultanță cumpărătorilor.

„Ne bucurăm să fim și mai aproape de clienții noștri din Buzău, pe care îi invităm la o experiență nouă de shopping. Buzoienii vor descoperi o varietate mare de produse, pe care le vor putea testa direct în showroom, astfel că vor putea să ia cea mai potrivită decizie, ajutați și de consultanții noștri mereu pregătiți cu sfaturi și recomandări. În plus, îi așteptăm cu o mulțime de surprize în primele zile de la inaugurare”, a declarat Dan Palage, director retail eMAG.

Showroom-ul eMAG din Buzău se află la parterul mall-ului Shopping City și are o suprafață totală de peste 220 de metri pătrați. Pentru că showroom-ul beneficiază de un spațiu de depozitare organizat după un sistem eficient și inovator, va putea fi livrată către clienți o gamă largă de produse, într-un timp foarte scurt, iar buzoienii vor putea să ridice inclusiv de aici comenzile plasate online.

În egală măsură, cei care vor face cumpărături în showroom au la dispoziție și serviciul eCredit, prin intermediul căruia pot achiziționa, pe loc, produsele pe care și le doresc. Finanțarea poate fi obținută repede, printr-un procedeu simplu și poate avea o perioadă de creditare de până la cinci ani.

Showroom-ul a primit certificatul DEKRA Trusted Facility, care atestă faptul că în interiorul magazinului sunt respectate toate normele de sănătate și securitate, menite să ofere o experiență de cumpărături în siguranță.

Prin noul spațiu, eMAG ajunge la o rețea de 29 de showroom-uri în România, Bulgaria și Ungaria.

Sursa foto: eMag

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *