Eveniment major în industria de divertisment din SUA: Disneyland California s-a redeschis după un an

Disneyland California

Mii de californieni au sărbătorit vineri redeschiderea pentru public a legendarului parc de distracţii Disneyland, la mai mult de un an de la izolarea decretată din cauza pandemiei, potrivit News.ro. Bucuria regăsirii cu Mickey și celelalte personaje a fost rezervată rezidenţilor din California, singurii autorizaţi în acest moment din cauza criteriilor Disney.

Grupurile de vizitatori sunt de altfel limitate la trei membri ai unei familii, iar vizitatorii şi angajaţi, trebuie să poarte mască.

Pentru rezervări este nevoie de şansă. Din 15 aprilie, vizitatorii aşteaptă mai multe ore să rezerve un bilet.

Vineri dimineaţă, parcul afişa un program complet pentru şapte săptămâni, singurele locuri încă disponibile în mai şi iunie necesitând un bilet special care dă acces liber în parcul vecin Disney California Adventure.

Al doilea cel mai vizitat parc de atracţii din lume după Disney World din Florida, Disneyland a fost închis pe 14 martie, atunci când virusul SARS-CoV-2 apărea în Statele Unite. În ciuda presiunii profesioniştilor şi a numeroaselor organizaţii care au legături cu parcurile de distracţii, autorităţile californiene nu au dat undă verde Disneyland de realuare a activităţilor până la 1 aprilie.

Dacă concurentul Universal Studio Hollywood a fost redeschis la 15 aprilie, Disneyland a avut nevoie de timp pentru a rechema mai mult de 10.000 de angajaţi aflaţi în şomaj tehnic de la începutul pandemiei şi de a-i instrui cu noile reguli impuse de măsurile sanitare.

La Disneyland, capacitatea maximă este de doar 20.000 de vizitatori pe zi, potrivit estimărilor profesioniştilor din sector.

Foto: Disneyland (Joshua Sudock/Disneyland Resort)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.