Evergrande va accepta, în curând, comenzi pentru prima sa mașină electrică, SUV-ul Hengchi 5

evergrande Sursa foto: CarNewsChina, Facebook

Evergrande New Energy Vehicle Group a anunțat că va începe să accepte comenzi pentru prima sa mașină electrică SUV-ul Hengchi 5, pentru care va deschide centre de vânzări în 15 orașe mari din țară, scrie Reuters.

Liu Yongzhuo, președintele diviziei de vehicule electrice (EV) a celui mai îndatorat dezvoltator imobiliar din lume China Evergrande Group, a făcut comentariul la o întâlnire online la care au participat aproape 200 de furnizori de piese la nivel mondial, potrivit oficialului companiei.  Postarea pe rețelele de socializare nu a spus exact când va începe să preia comenzi.

Planul vine în timp ce divizia EV s-a chinuit să asigure investiții externe. Evergrande le-a spus investitorilor într-un apel de săptămâna trecută că încearcă să atragă investitori pentru a ajuta la consolidarea finanțelor unității – un obiectiv pe care l-a urmărit de luni de zile fără prea mult succes.

Evergrande New Energy Vehicle a declarat în noiembrie că a negociat cu potențialii cumpărători cu privire la cedarea unor active și a discutat cu potențialii investitori despre finanțare.

Președintele Evergrande, Hui Ka Yan, a declarat la o întâlnire internă săptămâna trecută că compania de vehicule electrice va începe producția de masă pe 22 iunie, după ce a obținut aprobarea de la Ministerul Industriei și Tehnologiei Informației pentru a începe vânzările la începutul acestei luni.

Postul Wechat al companiei de vehicule electrice a spus că centrele de vânzări vor fi situate în orașe precum Tianjin, Shanghai și Guangzhou.

Sursa foto: CarNewsChina, Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *