Extindere peste granițe: compania românească de curierat Sameday intră pe întreaga piață din Ungaria

Curier Foto: Pexels.com

Compania de curierat rapid Sameday anunță extinderea serviciilor sale pe întreaga piață din Ungaria – o mișcare rară pentru firmele cu capital românesc.

Astfel, începând cu luna mai, compania de curierat oferă clienților din Ungaria atât servicii door-to-door, cât și acces la o rețea de peste 200 de lockere easybox, potrivit unui comunicat al companiei.

Furnizorul de servicii de curierat oferă deja clienților din Ungaria opțiuni de livrare în Budapesta și zona metropolitană, urmând ca în următoarele două luni să-și extindă acoperirea la nivel național, în toate localitățile. Operatorul român, cu o vechime de 14 ani în acest business, deschide calea dezvoltării livrărilor transfrontaliere, facilitând accesul clienților săi la o piață nouă prin eliminarea principalei bariere de intrare pe teritorii noi a jucătorilor din e-commerce.

„2020 a fost pentru noi anul în care ne-am testat cu succes capabilitățile de scalare a modelului nostru operațional, dar și a tehnologiei dezvoltate de-a lungul timpului. Chiar dacă am ajuns la o dimensiune mare a organizației, ne păstrăm o cultură antreprenorială, bazată pe cultivarea inițiativei și încrederii. Extinderea serviciilor Sameday în Ungaria este un pas natural în evoluția companiei noastre și, cu suportul solid al tehnologiei, ne propunem, ca și în România, să dezvoltăm o infrastructură scalabilă de servicii de curierat cu livrare predictibilă, eficientă operațional și cu focus pe satisfacția clientului”, a declarat Lucian Baltaru, CEO și fondator Sameday.

Foto: Pexels.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *