Facebook, Instagram și Messenger au picat din nou la nivel mondial / Serviciile din România funcționează

facebook-logo sigla sursa foto: Pixabay

Rețelele de socializare Facebook, Instagram și Messenger au picat din nou, miercuri seară, scriu publicații internaționale precum The Independent și Wall Street Journal. Utilizatori din Marea Britanie, Statele Unite, Canada, Polonia și Brazilia se confruntă cu probleme în a accesa serviciile de mesagerie ale acestor aplicații. În România utilizatorii nu au raportat încă probleme.

UPDATE 23.30 Serviciile Facebook și-au revenit.

Un purtător de cuvânt al Facebook a confirmat situația pentru Wall Street Journal. „Suntem conștienți că unii utilizatori au probleme în a accesa mesageriile Messenger, Workplace și Instagram. Lucrăm pentru a readuce lucrurile la normal cât de rapid posibil și ne cerem scuze pentru orice inconveniențe”, a declarat reprezentantul companiei.

Potrivit Down Detector, care monitorizează întreruperile unor site-uri sau aplicații, mii de utilizatori din lume au spus că întâmpină probleme cu serviciile deținute de Facebook.

Utilizatorii raportează probleme cu site-ul web, cu aplicațiile mobile, cu conectarea și mai ales cu trimiterea de mesaje.

Problemele par să fie intermitente și nu o întrerupere completă.

Amploarea problemei de astăzi este momentan necunoscută.

Inevitabil, utilizatorii rețelelor de socializare s-au înghesuit pe Twitter, care continuă să funcționeze.

Noile probleme vin la numai o lună după ce aplicațiile aflate sub umbrela Facebook au căzut la nivel global timp de aproximativ șase ore, afectând miliarde de utilizatori din întreaga lume. Facebook spunea atunci că problemele au fost cauzate de o modificare a configurației routerelor.

Săptămâna trecută, compania a anunțat că își va schimba numele în Meta, ca parte a unui proces de rebranding.

sursa foto: Pixabay

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *