Fondatorul How to Web lansează un fond de investiții cu capital de risc pentru startup-uri din tehnologie

Redacția iul. 6, 2022 0 comentarii
bogdan-iordache

Bogdan Iordache, fondatorul conferinței How to Web, a anunțat că lansează un fond de investiții cu capital de risc pentru start-urile de tehnologie din Europa Centrală și de Est. Valoarea fondului de investiții este de 10 milioane de euro la acest moment, cea finală țintită fiind de 20 milioane de euro.

Pe nume Underline Ventures, fondul de investiții nu va sprijin startup-urile doar cu capital, ci le va oferi și suport pentru a-i pune în legătură cu oamenii potriviți.

„Cu Underline Ventures vreau să continui ceea ce fac de aproape 15 ani în calitate de investitor, consilier și în alte calități – să sprijinim fondatorii să construiască companiile la care aspiră”, a scris Bogdan Iordache într-un mesaj pe Facebook.

Credem cu tărie că fondatorii ar trebui să fie stăpâni pe procesul de luare a deciziilor și pe direcția generală a companiei lor – acest lucru îi va ajuta să devină lideri mai buni și să dezvolte echipe cu o cultură puternică.
Și, dacă lucrurile nu merg conform planului, ceea ce se întâmplă adesea, îi vom ajuta la bine și la rău.

Underline Ventures este susținut de companii precum UiPath, Green Horse Games, Telerik, Elrond, MorphL, Smartbill, CleverTaxi, Tremend.

Echipa Underline Ventures este formată din 6 antreprenori: Iulian Cîrciumaru, care a fost co-fondator la 7Card, Vlad Ionescu, fost membru în echipa de conducere a UiPath, Iulia Ghiță, fostul director executiv Bookster, Adriana Spulber, Sebastian Boureanu, Mihaela Ciobanu.

Bogdan Iordache este fondator al conferințelor How to Web, dar și fondatorul companiei de tehnologie Conectoo (vândută în 2013) și investitor în fondurile de investiții Gecad Ventures și 3TS Capital Partners, dar și MVP Academy.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.