Fostul șef al Aeroportului Timișoara, consilier județean PSD, pus administrator la Tarom / Ce alte numiri a mai făcut Grindeanu

tarom Sursa foto: Facebook / Tarom

Ministerul Transporturilor a numit trei noi administratori la Tarom, unul dintre aceștia fiind Daniel Idolu, consilier județean PSD și fost director al Aeroportului Timișoara.  În Consiliul de Administrație Tarom au mai intrat Mirel Alexandru Marcu, care a fost membru CA la Nuclearelectrica între 2018 și 2019, și Ruxandra Trandafir, consilier superior în Ministerul Transporturilor și șef de serviciu economic.

Adunarea Generală a Acționarilor nu a mai prelungit mandatul lui Felix Pătrășcanu, fondator Fan Curier, decizia fiind de facto a ministrului Transporturilor. Felix Pătrășcanu a fost numit administrator Tarom în septembrie 2021, în mandatul lui Cătălin Drulă.

Daniel Idolu a fost consilier județean PSD în 2014 și Director General al Aeroportului Timișoara din 2015 până în mai 2020, când a fost revocat din funcție și înlocuit cu Dorel Grădinaru, fost șef al Inspectoratului General de Aviație din MAI. Idolu a contestat decizia Ministerului Transporturilor, iar instanța i-a dat dreptate și a obligat Ministerul Transporturilor să-i plătească drepturile salariale.

Componența Consiliului de Administrație Tarom:

Remunerația brută lunară pentru membrii Consiliului de Administrație este de 12.500 lei.

Un alt membru PSD pus șef la Transporturi este Ion Simu, numit luna trecută director general CFR Infrastructură. De asemenea, Lucian Taropa, prieten de familie cu ministrul Sorin Grindeanu a ajuns în Consiliul de Administrație al Autorității Aeronautice Civile.

Sursa foto: Facebook / Tarom

Comentarii

 1. 12.500 Ron pentru o sedinta pe luna?
  O sedinta de o ora!
  Si 4 ore de bautura si taifas!
  Daca nu fac cumva sedinta la Poiana Brasov!

  Ma intreb ce plusvaloare aduc indivizii ãştia companiei Tarom?
  E pe pierdere de ani de zile!

  Toti care sunt, au fost si care vor mai fi vor jumuli permanent bani buni pentru partid.

  Dar pierderea o supprta statul ca e prost administrator!
  Traiasca pilele de partid!

  Partid care distruge statul.

  Statul care e in disolutie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *