FOTO România a ajuns în finala concursului Miss AI

inteligenta artificiala, AI, roboti, chatgpt, chabot Sursa foto: G4Media (generata AI)

Au fost anunțate finalistele primului concurs de frumusețe din lume destinat femeilor generate de inteligența artificială. Printre ele se numără și Aiyana Rainbow, un model din România, scrie Rador Radio România.

În total, 1.500 de creatori de Inteligență Artificială (AI) din țări ca SUA India, Japonia, Coreea de Sud sau Portugalia s-au înscris la concurs. Cele 10 finaliste au fost alese de un juriu format din creatorii modelelor AI Aitana Lopez și Emily Pellegrini pe baza a trei criterii: realism, tehnologie și „influentă socială”, precizează Metro.

Modelele selecționate vor lupta în iunie pentru primele 3 locuri, într-o ceremonie generată de Inteligența Artificială, o premieră mondială. Creatorul care câștigă Miss AI va primi un premiu în valoare totală de 13.000 de dolari.

„Aiyana este o voce pentru acceptarea LGBT, promovând iubirea și diversitatea sub toate formele. Ea întruchipează incluziunea, pledând pentru egalitate și înțelegere. Aiyana reprezintă o lume în care fiecare voce este auzită și apreciată, stimulând empatia și respectul pentru toți”, explică creatorii AI ai concurentei din România.

Sursa foto: G4Media (generata AI)

Comentarii

  1. “Promovând iubirea și diversitatea sub toate formele”
    Nu e cam mult toate formele? Eu inclusa aici și iubirea pe care o are un dictator pentru tara lui, sau un criminal pentru următoarea victimă sau poate un pedofil pentru următoarea lui victima, oare toate formele astea de iubire ar trebui promovate , tolerate sau incluse ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *