Francezii de la Pentalog vor să recruteze 1.000 de specialiști IT în 2022

Pentalog

Pentalog, companie franceză specializată în furnizarea de servicii și soluții digitale la nivel global, anunță că vrea să angajeze 1.000 de specialiști IT anul viitor.

Totodată, Pentalog vizează pentru 2022 o majorare de peste 30% a business-ului la nivel global, pe fondul accelerării digitalizării și a nevoii companiilor de a dezvolta produse inovatoare, mai ales în zona de sănătate, educație, retail sau e-commerce.

Pentru 2022, ne-am propus să susținem creșterea de până acum și să ne mărim echipele cu 1.000 de colegi care să contribuie la planurile noastre de viitor în ceea ce privește accelerarea dezvoltării Pentalog la nivel global”, a declarat Monica Jiman, Chief Customer Success Officer Europe & Asia Pentalog.

Compania caută, în special, programatori PHP, .NET, Java, Mobile, Full- stack și Front-end, dar există și alte poziții de leadership tehnic și product management deschise, care pot fi găsite pe website.

Totodată, angajații vor avea libertatea de a-și alege modul de lucru care li se potrivește cel mai bine.

„Indiferent că e vorba de o prezență 100% fizică la birou, muncă în sistem hibrid sau numai la distanță, pentru noi este important să le asigurăm angajaților un echilibru între viața personală și cea profesională și un mediu în care să se dezvolte”, afirmă Monica Jiman. 

În 2021, rata de angajare a specialiștilor IT a crescut cu 28% față de anul 2020, grupul Pentalog recrutând în mod constant programatori seniori din diverse orașe ale României, precum Timișoara, Oradea, Craiova sau Galați, deci nu doar din orașele în care există sedii Pentalog (București, Brașov, Iași și Cluj). Și în alte țări în care Pentalog are filiale s-a întâmplat același lucru, respectiv au fost angajați profesioniști din zone mai îndepărtate, care acum lucrează la distanță, 100% flexibil.

Pentalog este o companie specializată în furnizarea de servicii şi soluţii digitale cu peste 1.400 de ingineri IT, în 16 locaţii (Franţa, Romania, Republica Moldova, Germania, Statele Unite ale Americii, Mexic, UK, Ucraina şi Polonia).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *