Germanii de la SAP au cumpărat cu 49 mil. euro o clădire office din Sofia deținută de Lion’s Head, activ și în România

Park Lane Office Center 1

SAP, liderul german pe piața soluţiilor software de business a cumpărat o clădire de birouri dezvoltată, în Sofia, de Park lane Development, parte a Lion’s Head, care deține și Oregon Park din București.

Tranzacția, în valoare de 49 milioane euro, a fost semnată între SAP, lider pe piața soluţiilor software de business, și Park Lane Developments, parte a Lion’s Head, o platformă de investiții și gestionare a activelor, care este prezentă și pe piața din România. Lion’s Head administrează active în valoare de 350 milioane euro și un portofoliu de clădiri de birouri de clasă A, precum Oregon Park din București și două clădiri de birouri premium în Sofia.

Aceasta este cea mai mare tranzacție de pe piața imobiliară de birouri din Bulgaria, în 2021. Construcția Park Lane Office Center a fost finalizată în luna iunie a acestui an, iar clădirea găzduiește deja sediul central al Allianz Bulgaria pe 3 etaje, cu o suprafață totală pentru birouri de 6.000 mp.

„Această tranzacție are o importanță majoră pentru noi, finalizându-se într-un context foarte dinamic pentru piața de birouri. Credem în potențialul sectorului dedicat clădirilor de birouri, care oferă, în continuare, oportunități bune pentru investiții”, a specificat Anca Simionescu, Country Manager în cadrul Lion’s Head România.

Clădirea de birouri are o suprafață construită totală de 34.800 mp, 11 etaje și 2 niveluri subterane. Este situată într-unul dintre centrele de afaceri cu cea mai rapidă dezvoltare din oraș, beneficiind de legături foarte bune cu mijloacele de transport.

Sursa foto: SAP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *