Grupul Tei a vândut un pachet de 30% din capitalul social către frații Pavăl, fondatorii Dedeman. Consiliul Concurenței a aprobat tranzacția

Redacția iul. 20, 2022 0 comentarii
farmacia tei

Consiliul Concurenţei anunțat miercuri într-un comunicat că a autorizat tranzacţia prin care Pavăl Holding intră în acționariatul companiilor Farmacia Tei și Bebetei Investments Group.

Pavăl Holding S.R.L. a achiziționat 30% din capitalul social al companiilor Farmacia Tei S.R.L. şi Bebetei Investments Group S.R.L. și va controla firmele, împreună cu Roxana Maftei.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

La începutul lunii aprilie, Grupul Tei, fondat de antreprenoarea Roxana Maftei a vândut un pachet minoritar de 30% din capitalul social al companiei Farmacia Tei și Bebe Tei către frații Pavăl, fondatorii companiei de bricolaj Dedeman.

Părţile implicate îşi propun ca, în urma acestui parteneriat, Farmacia Tei şi Bebe Tei să se adreseze în viitor unui număr de clienţi exponenţial mai mare, concentrându-se în continuare pe calitatea serviciilor oferite atât în locaţii fizice, cât şi prin magazinele on-line.

Înfiinţată în anul 1992, Farmacia Tei este specializată în vânzarea cu amănuntul a produselor farmaceutice. Magazinul Bebe Tei a luat naştere în 2011 şi operează ca entitate separată din anul 2014. Farmacia Tei comercializează cu amănuntul produse farmaceutice și parafarmaceutice, prin intermediul a 6 farmacii fizice (5 în București și una în Constanța), precum și online. Bebetei Investments Group comercializează cu amănuntul produse de îngrijire personală și produse destinate copiilor, prin intermediul a 5 magazine fizice (4 în București și unul în Constanța), precum și a unui magazin online. În plus, Bebetei deține în București și o drogherie.

Pavăl Holding este vehiculul de investiţii al familiei Pavăl, cel mai mare grup antreprenorial local, care deţine Dedeman şi multiple alte investiţii de mare profil în România.

Sursă foto: Farmacia Tei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *