Hertz îl contrazice pe Elon Musk și spune că livrările de Tesla au început deja

Supercharger

Tesla și Hertz Global Holdings calculează cât de repede poate primi compania de închiriere de mașini livrări de la comanda sa mare de mașini electrice Tesla, a raportat joi Wall Street Journal.

Săptămâna trecută, Hertz a anunțat că a plasat o comandă inițială de 100.000 Tesla. Directorul executiv interimar al Hertz, Mark Fields, a declarat pentru Reuters că comanda va fi în principal vehicule Model 3. Anunțul a declanșat un raliu fulger al acțiunilor producătorului auto, ajutând compania să depășească valoarea de piață de 1 trilion de dolari.

Cu toate acestea, șeful Tesla, Elon Musk, a spus luni pe Twitter că compania sa nu a semnat un contract cu Hertz, determinând o scurtă oprire a creșterii stocurilor Tesla.

Ca răspuns la comentariile lui Musk, Hertz a spus într-o declarație că livrările Tesla au început deja.

„Observam o cerere foarte puternică de început pentru Tesla în flota noastră de închiriere, ceea ce reflectă cererea pieței pentru vehicule Tesla”, a anunțat Hertz marți.

Acțiunile Tesla, care au crescut cu 2,3% la 1.242 de dolari în tranzacționarea înainte de piață, au crescut, adăugând aproximativ 350 de miliarde de dolari la valoarea sa de piață începând cu 20 octombrie, când a raportat rezultate solide în trimestrul trei.

Sursa foto: Tesla

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *