Hertz îl contrazice pe Elon Musk și spune că livrările de Tesla au început deja

Supercharger Sursa foto: Tesla

Tesla și Hertz Global Holdings calculează cât de repede poate primi compania de închiriere de mașini livrări de la comanda sa mare de mașini electrice Tesla, a raportat joi Wall Street Journal.

Săptămâna trecută, Hertz a anunțat că a plasat o comandă inițială de 100.000 Tesla. Directorul executiv interimar al Hertz, Mark Fields, a declarat pentru Reuters că comanda va fi în principal vehicule Model 3. Anunțul a declanșat un raliu fulger al acțiunilor producătorului auto, ajutând compania să depășească valoarea de piață de 1 trilion de dolari.

Cu toate acestea, șeful Tesla, Elon Musk, a spus luni pe Twitter că compania sa nu a semnat un contract cu Hertz, determinând o scurtă oprire a creșterii stocurilor Tesla.

Ca răspuns la comentariile lui Musk, Hertz a spus într-o declarație că livrările Tesla au început deja.

„Observam o cerere foarte puternică de început pentru Tesla în flota noastră de închiriere, ceea ce reflectă cererea pieței pentru vehicule Tesla”, a anunțat Hertz marți.

Acțiunile Tesla, care au crescut cu 2,3% la 1.242 de dolari în tranzacționarea înainte de piață, au crescut, adăugând aproximativ 350 de miliarde de dolari la valoarea sa de piață începând cu 20 octombrie, când a raportat rezultate solide în trimestrul trei.

Sursa foto: Tesla

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *