Hidroelectrica anunță că nu va mai emite facturi și nu va mai semna contracte de furnizare de energie electrică noilor clienți, timp de două săptămâni

Redacția oct. 28, 2022 3 comentarii
microhidrocentrala-sursa-hidroelectrica-e1533027318526

Hidroelectrica anunță că nu va mai emite facturi și nu va mai semna contracte de furnizare de energie electrică noilor clienți, timp de două săptămâni, potrivit unei informări transmise clienților intrată în posesia Economica.net. Acest lucru a fost stabilit de companie deoarece are de lucru la îmbunătățirea sistemelor informatice.

Mai jos este informarea transmisă clienților:

„Vă informăm că în perioada următoare SPEEH Hidroelectrica va desfășura ample operațiuni de implementare a unor noi softuri și de migrare a bazelor de date, care vor întrerupe temporar procesul de facturare, înregistrarea solicitărilor și reclamațiilor, precum și răspunsurile la cererile care se află în curs de procesare. Intervalul de derulare a acestor procese va fi 27.10.2022 – 10.11.2022.

În perioada indicată, activitatea de relaționare cu publicul a SPEEH Hidroelectrica SA se va desfășura în continuare conform programului afișat pe site-ul companiei. Dosarele depuse în această perioadă pentru contractarea serviciului de furnizare a energiei electrice vor fi procesate ulterior finalizării operațiunilor menționate.

Vă asigurăm că se depun toate eforturile necesare pentru reluarea serviciilor în cele mai bune condiții pentru dumneavoastră.

Vă mulțumim pentru înțelegere!”

Hidroelectrica este cel mai mare și ieftin producător de energie electrică din România, controlat de stat, de 0,250 lei/kWh fără taxe. Acest preț pentru consumatori casnici a fost menținut de societate încă din 01.01.2021, potrivit companiei.

Hidroelectrica este cea mai mare, ca venituri, și mai profitabilă companie a statului român, cu beneficii nete ce se ridică la 900 de milioane euro anual. În prezent, Fondul Proprietatea intenționează să listeze 10% din acțiunile deținute la companie (Fondul Proprietatea este co-acționar) la bursele din Londra și de la București.

Comentarii

  1. Bună ziua. Sint client nou și va rog sa ma informați cind vor veni facturile? Am încheiat contractul pe 24. 09.2023 pe numele Gheorghe Olimpia va mulțumesc mult dacă îmi puteți trimite un mail. Mulțumesc mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *