Immofinanz va finaliza luna viitoare modernizarea mall-ului Vivo Baia Mare și a schimbat mix-ul de chiriași

Food Court Vivo Baia Mare_ Sursa foto: Immofinanz

Austriecii de la Immofinanzau vor finaliza în noiembrie 2021 procesul de modernizare a centrului comercial VIVO! Baia Mare, iar noul mix de chiriaşi include Hervis Sports, Sport Vision, Various Brands, Colin’s, DeFacto, Kik, Sabrini, TEILOR, English Home, Dr. Green, Nordpharm, La Casa, precum şi un renumit magazin german alimentar de tip discount. Alte branduri precum dm, Flanco, Animax, OPTIblu şi Sizeer au optat pentru extinderea suprafeței ocupate sau pentru ocuparea altor zone din centrul comercial.

„Continuăm să investim pentru a oferi clienților din Baia Mare produse de cea mai bună calitate, la cele mai bune prețuri. Noul mix de chiriaşi este un pas important în această direcţie, ce ne permite să rămânem principala destinație de shopping și petrecere a timpului liber în regiune și să contribuim la îmbunătățirea experienței clienților noștri”, a declarat Fulga Dinu, Country Manager Operations, Immofinanz România.

Lucrările de modernizare acoperă o suprafață de peste 10.000 metri pătrați, echivalentul unei treimi din suprafața totală închiriabilă a centrului, iar finalizarea lucrărilor este preconizată pentru finalul lunii noiembrie 2021. Pe lângă noile magazine, vor fi renovate si suprafețele comune de tipul coridoarelor, a zonelor de relaxare şi a spațiilor sanitare. La finalizare, VIVO! Baia Mare va avea o suprafață totală închiriabilă de aproximativ 29.000 de metri pătrați.

Immofinanz deține pe segmentul de retail din România alte trei centre comerciale amplasate în Cluj Napoca, Constanța și Pitești. Acestora li se adaugă parcul de retail STOP SHOP Botoșani. Centrele comerciale deținute și administrate de companie în România au o rată de ocupare de peste 98%.

În 2019, austriecii au derulat un proces similar de renovare pentru centrul comercial VIVO! Cluj Napoca, iar suprafața modernizată la finalul lucrărilor a fost de 22.000 de metri pătrați.

Sursa foto: Immofinanz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *