Imobiliare cu vedere la mare. În altă țară

Cap-d'Ail_-6 Foto: Sotheby's

 

O proprietate cu restaurant și piscină în Zanzibar sau un apartament lângă Monaco? O agenție de intermediere imobiliară propune opțiuni de achiziții pentru clienți care au bugete de milioane de euro și care ar fi interesați de proprietăți imobiliare, cu vedere la mare. Acestea se pot folosi ca locuințe de vacanță, dar există și opțiuni de închiriere. Printre propuneri se numără și apartamente într-un ansamblu care are ca termen de finalizare anul 2023, dar care apare deocamdată în randări optimiste de arhitecți.

O proprietate cu 17 camere (construită în 2003), cu restaurant și piscină în Zanzibar e scoasă pe piață pentru 3,2 milioane de euro. Proprietatea din Kiwengwa Beachr e amplasată pe un teren de 1150 mp, cu șezlonguri și vedere la mare “Este exemplul ideal de investiție care produce bucurie, dar și un return on investment foarte bun”, susțin cei de la Sotheby’s. “Descoperit relativ recent de turiștii români, exoticul Zanzibar este o bază bună pentru concedii relaxante, dar și un punct de plecare mai departe către marile parcuri naturale ale Tanzaniei și experiențele lor unice de safari”, spun intermediarii. Aceștia adaugă că proprietatea are rating foarte bun pe rețelele de închiriere și este situată la doar 31 km de aeroportul internațional.

O altă opțiune de casă de vacanță pentru cei cu bugete generoase ori care vor să facă o investiție pentru închierere ar fi lângă Monaco. Apartamentul este amplasat în Cap d’Ail, lângă Monaco, cu vedere la mare, având 5 camere dispuse în 108 mp și 33 mp de terasă. Locuința are 165 mp construiți, și e realizată în 2000. Cu apartamentul se vând două garaje și două încăperi pentru depozitare. Preț? 1,92 milioane de euro.

Pentru cei dispuși să cheltuiască pe proprietăți care nu sunt încă realizare, reprezentanții agenției Sotheby’s promovează un penthouse în Varna, Bulgaria. Cu an de finalizare… 2023. Complexul ar urma să fie amplasat în stațiunea „Sfinții Constantin și Elena și are rezervat un teren de 12.000 mp, într-o zonă “preferată pentru investiții, locuit și odihnă”, spun promotorii proiectului. Proiectul prevede apartamente finisate, cu un unul, două sau patru dormitoare, dar prețurile nu au fost anunțate deocamdată.

Există o serie de proprietăți și în Italia, potrivit Idealista. Potențialii cumpărători pot găsi un apartament cu 4 camere la 155.000 de euro, în Sicilia, sau, la un preț de 10 ori mai mare, o vilă de 10 camere în Sardinia, scoasă pe piață la 1,5 milioane de euro. În Spania, o casă cu patru dormitoare poate ajunge la 1,89 milioane de euro în Alicante, dar poți da și de o ofertă la 350.000 euro, pentru o casă cu 3 camere în Alemeria.

O altă opțiune pentru proprietăți cu vedere la mare e Grecia. O casă cu 5 dormitoare, teren de 700 mp, cu vedere la mare, în Halkidiki, e scoasă pe piață pentru 1,4 milioane de euro. Există și oferte pentru bugete mai mici: o casă cu trei dormitoare, în Chania, se poate achiziționa pentru 340.000 de euro.

Foto: Sotheby's

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *