Impact a luat un credit de refinanțare a investițiilor de patru milioane de euro de la Libra Internet Bank

greenfield, impact

Dezvoltatorul Impact a contractat un credit de patru milioane de euro de la Libra Internet Bank, bani care vor refinanța investițiile companiei.  Scadența finală a creditului este cinci octombrie 2024.

Impact Developer & Contractor SA garantează prin încheierea unor garanții specifice acestui tip de finanțare, printre care: (i)

  • Contract de ipoteca imobiliară având ca obiect zece apartamente si zece parcări situate în Greenfield;
  • Șaptesprezece vile situate în Constanța;
  • Contract de ipoteca mobiliară având ca obiect creanțele rezultate din asigurări și antecontracte/contracte de vânzare având ca obiect imobilele Willbrook Platinum Business & Convention Center;
  • Contract de ipotecă mobiliară având ca obiect conturile Impact Developer & Contractor SA deschise la Libra Internet Bank.

Rambursarea sumei împrumutate se va realiza trimestrial, cu scadența finală 05.10.2024

Impact dezvoltă în prezent proiectele rezidențiale Luxuria cu 630 de apartamente, Greenfield Băneasa, va începe dezvoltarea Greenfield Copou în Iași, cu 1.096 de apartamente, și dezvoltă proiectul rezidențial Boreal Constanța care va include 700 de apartamente.

De altfel, Impact a anunțat recent că va dezvolta în următorii șase ani circa 10.000 de apartamente în mai multe orașe din țară, pentru care va investi 1,4 miliarde de euro.

Compania e controlată în proporție de 59% de Gheorghe Iaciu, alt investitor major fiind Adrian Andrici cu 15,9%. Restul acțiunilor se află în posesia ma multor persoane juridice și fizice.

Sursa foto: Impact SA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *