Începe Rabla pentru Electrocasnice, ediția de sărbători

Redacția nov. 18, 2021 0 comentarii
Rabla pentru electrocasnice

 

Începând de vineri, 19 noiembrie, ora 10:00, persoanele fizice au la dispoziție 7 zile în vederea înscrierii în program prin crearea contului de utilizator în aplicația informatică, a anunțat ministrul interimar al Mediului, Apelor şi Pădurilor, Tánczos Barna

“Toți cei interesați să participe în program, în oricare dintre etape, trebuie să își creeze un cont de utilizator. Este foarte important acest pas, deoarece prin intermediul acestui cont veți putea selecta electrocasnicele dorite în fiecare dintre cele trei etape. În cazul în care aveți deja un cont de utilizator, creat în prima ediție de anul acesta a programului, nu trebuie să vă creați alt cont, ci doar să vă autentificați utilizând adresa de e-mail și parola setată de dumneavoastră. În cazul în care ați uitat datele contului, acestea pot fi recuperate urmând pașii descriși în aplicația informatică”, a transmis ministrul.

La începutul lunii noiembrie, ministrul de resort declara, într-o conferinţă de presă, că o nouă sesiune a Programului “Rabla pentru electrocasnice” va avea loc în luna decembrie, bugetul alocat fiind de 34 de milioane de lei, potrivit Agerpres.

Sursa foto: AFM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *