Începe vaccinarea angajaților din HoReCa. Și marile companii au demarat vaccinarea angajaților și a famiililor acestora

Carmen Radu apr. 24, 2021 1 comentarii
Centrul vechi, terasa, restaurant

Angajații din restaurante și hoteluri se vor putea vaccina, începând de luni, într-un spațiu special amenajat la Hanul lui Manuc din București, a anunțat secretarul de stat în Ministerul Sănătății Andrei Baciu.

„Sunt 500 de persoane pe listele de așteptare. Este o echipă mobilă de la Spitalul Universitar (…) Luni mai este un eveniment nou pentru angajaţii din restaurante şi hoteluri. Va fi tot în Bucureşti, este deja o listă de 500 de persoane, se va demara activitatea şi pentru acest domeniu. Este un restaurant, Hanul lui Manuc, dacă nu mă înşel, unde se va derula această activitate de vaccinare cu o echipă mobilă de la Spitalul Universitar”, a declarat Andrei Baciu, în cadrul unei emisiuni de la Digi24.

Andrei Baciu a mai amintit că vineri s-a început vaccinarea în interiorul a două mari companii din România: BGS și KFC, unde angajații, dar și familiile lor au putut să se imunizeze.

Declarațiile secretarului de stat vin în contextul în care premierul Florin Cîțu a transmis că sectorul HoReCa ar putea să funcționeze independent de rata de infectare dintr-o localitate, în măsura în care toți angajații se vor vaccina.

„Dacă o să avem toate persoanele vaccinate, putem să discutăm să nu mai depindă sectorul HoReCa de rata de incidență. E un scenariu de lucru (…)Trebuie să vedem cum evoluează cazurile”, a declarat Florin Cîțu.

sursa foto: Facebook/ Centrul Vechi

Comentarii

 1. Trebuie vaccinat tot personalul asta de la Horeca!
  Patronul sa garanteze ca orice client e servit de personal vaccinat.
  Azi la Predeal la 3 Brazi am fost servit de un ospătar care era antivaccinist!
  Propagandist!
  Niciodata nu mai calc in aceasta locație!
  Si recomand abstinentă de la aceste locatii cu personal nevaccinat.
  Si statul roman trebuie sa retragă sprijinul antivaccinistilir din Horeca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.