Început de an, sub spectrul pandemiei. Marile companii de pe Wall Street își sfătuiesc angajații să lucreze de acasă, în primele zile de muncă din 2022

wall street Foto: Pexels

Goldman Sachs se alătură unei liste tot mai mari de firme de pe Wall Street care își sfătuiesc angajații să stea acasă, din cauza creșterii numărului de cazuri de Covid-19, transmite CNN Business.

Acest lucru vine după ce săptămâna trecută JPMorgan Chase le-a oferit angajaților opțiunea de a lucra de acasă în primele două săptămâni din ianuarie. De asemenea, Citigroup le-a transmis angajațilot să stea acasă, dacă rolurile lor le permit să facă acest lucru.

Deși unii lideri de pe Wall Street au fost dornici să își readucă angajații la birou, pandemia și noile sale valuri au complicat aceste planuri. Unii angajați sunt  îngrijorați de perspectiva de a se aduna în birouri aglomerate, lifturi și metrouri, într-un moment în care Covid-19 se răspândește rapid.

Goldman Sachs a declarat că birourile sale vor rămâne deschise cu protocoale de siguranță în vigoare.
Banca a anunțat recent că va solicita tuturor angajaților și vizitatorilor din birourile sale din SUA să fie testați de două ori pe săptămână, începând cu 10 ianuarie și să prezinte dovada vaccinării cu doza booster, începând cu 1 februarie.

Foto: Pexels

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *