Jerry’s Pizza a deschis un restaurant în Craiova cu o investiție de 150.000 euro

Jerry's Pizza

Jerry’s Pizza, operator în segmentul delivery și take-away de pe piața autohtonă, inaugurează prima unitate din Craiova, în urma unei investiții de 150.000 de euro. Acesta este primul magazin pe care compania îl deschide în 2021. Jerry’s Pizza mai are în plan inaugurarea unui nou magazin în alt oraș din țară, până la sfârșitul anului.

Pentru primele 12 luni de la deschidere, Jerry’s Pizza estimează vânzări în valoare de aproximativ 450.000 euro in unitatea din Craiova.

„Decizia de a intra pe piața din Craiova urmărește strategia de dezvoltare pe termen lung a companiei. Craiova este unul dintre orașele importante ale țării, cu un potențial mare de dezvoltare. În deschiderea fiecărei noi unități, un obiectiv important este să oferim aceeași experiență Jerry’s Pizza pe care consumatorii noștri o cunosc și o apreciază în celelalte unități din țară, astfel că acordăm o atenție sporită nu doar investițiilor logistice, ci și formării noii echipe”, a declarat Jerry Dauteuil, General Manager Jerry’s Pizza.

Noul magazin este situat central și va avea o echipă de până la 30 de angajați. Compania a demarat deja procesul de pregătire a personalului, o etapă esențială în formarea noilor angajați. Instruirea acestora se desfășoară pe parcursul a trei luni, în unitățile Jerry’s Pizza din București și Pitești, și are ca scop pregătirea tehnică și familiarizarea angajaților cu standardele de producție si cu modul de lucru.

Etapa de pregătire va continua în unitatea din Craiova, unde o echipă specială din București și Pitești va superviza activitatea din magazinul local, pentru a asigura o tranziție ușoară a angajaților și alinierea noii unități la standardele întregului lanț Jerry’s Pizza.

În acest moment, echipa Jerry’s Pizza numără peste 650 de angajați. Specificul activității Jerry’s Pizza este preponderent de tip DELCO (delivery & carry-out), segment care, în iulie 2021, a reprezentat 99% din totalul activității. Din perspectiva canalelor de comandă, peste 30% dintre comenzi sunt făcute prin aplicația mobilă Jerry’s Pizza, restul fiind preluate fie telefonic fie direct în magazin.

Jerry’s Pizza este un concept american apărut în România în urmă cu 24 de ani. În prezent, Jerry’s Pizza deține 23 de magazine, iar zona de livrare acoperă integral orașele București, Ploiești, Pitești, Brașov, Constanța, Craiova, Balotești, Bragadiru, Popești-Leordeni și parțial zonele limitrofe acestora.

Sursa foto: Jerry’s Pizza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *