JT Grup Oil, dezvoltatorul unui terminal privat de produse petroliere, vine la Bursa de la București pe 28 mai

JT Terminal 5 - Trucks Sursa foto: JT Terminal

JT Grup Oil, dezvoltatorul unui terminal privat de produse petroliere, anunță lansarea unei oferte publice la Bursa de Valori București (BVB), începând cu data de 28 mai și până pe 10 iunie 2024, transmite compania.

„Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat prin decizia nr. 489 din data de 23 mai 2024, Prospectul UE pentru creştere aferent ofertei publice primare inițiale de vânzare de acțiuni emise de societatea J.T. Grup Oil S.A. Năvodari în vederea admiterii la tranzacționare a acțiunilor emitentului în cadrul Sistemului Multilateral de Tranzacționare administrat de Bursa de Valori Bucureşti S.A., piata AeRO”, se anunță în informarea companiei.

Listarea la BVB va majora capitalul social al JT Grup Oil cu aproximativ 14 milioane de euro, sumă pe care grupul o va investi în noi proiecte şi tehnologii pentru eficientizarea operaţiunilor şi în dezvoltarea şi extinderea gamei de servicii.

Prețul de Oferă este de 6,5 lei/acțiune, iar obiectul ofertei este de 10.000.000 de acțiuni nou emise ȋn cadrul operațiunii de majorare a capitalului social.

„Pentru cererile depuse în mod valabil în primele cinci (5) zile lucrătoare ale Perioadei de Ofertă, investitorii vor beneficia de o reducere de 16 % din Prețul de Ofertă, respectiv la prețul de 5,46 lei/acțiune. Acțiunile oferite care sunt subscrise începând cu a şasea (a 6-a) zi lucrătoare de Ofertă vor fi vândute investitorilor la Prețul de Ofertă, respectiv la prețul de 6,50 lei/acțiune. Prima zi de oferta fara discount este 05.06.2024”, transmite compania.

JT Grup Oil, dezvoltatorul unui terminal privat de produse petroliere, anunță lansarea unei oferte publice de vânzare inițială a 10.000.000 acțiuni ordinare noi emise

Sursa foto: JT Terminal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *