Lanțul britanic de supermagazine Sainsbury’s lansează o campanie de recrutare a 22.000 de lucrători temporari pentru perioada până la Crăciun

Sainsburys

Lanțul britanic de supermagazine Sainsbury’s a anunțat că lansează o campanie de recrutare a 22.000 de lucrători temporari pentru perioada până la Crăciun.

Gigantul de vânzari cu amănuntul oferă, de asemenea, șoferilor de livrare noi și existenți un bonus de până la 500 de lire sterline de sărbători, pe fondul penuriei la nivel național, care au cauzat dificultăți majore în lanțul de aprovizionare de la alimente la combustibil.

Prin recrutarea a 22.000 de colegi temporari Sainsbury și Argos într-un pachet de plăți atractiv, stimulând șoferii online și oferind ore suplimentare colegilor existenți în sezonul festiv, vom livra ceea ce doresc clienții noștri – mâncare excelentă și servicii fantastice. Crăciunul este un moment atractiv pentru a lucra în comerțul cu amănuntul oricui îi place să ajute clienții și se dezvoltă lucrând într-un mediu de echipă incluziv”, se spune în anunțul Sainsbury, care ocupă locul 2 în topul supermagazinelor din UK cu 15% din piață.

Aceasta este cea mai mare campanie de recrutare din istoria Sainsbury și survine cu patru săptămâni mai devreme ca de obicei. Distribuția noilor locuri de muncă va fi următoarea:

  • 14.500 în magazinele Sainsbury și Argos (vânzare prin catalog), inclusiv în roluri de management;
  • 3.000 de șoferi de livrare;
  • 4.500 de angajați în depozite;
  • 180 în centre de contact.

Contractele vor fi între trei și 12 săptămâni și se vor încheia pe 8 ianuarie 2022.

Sursa: Sky News, City AM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.