Liviu Stoleru părăsește Roca Industry, după mai puțin de jumătate de an

Redacția iun. 30, 2022 0 comentarii
Liviu Stoleru CEO CEMACON

Liviu Stoleru, fost CEO al Cemacon, cel mai mare producător de blocuri ceramice cu capital românesc, a demisionat de la conducerea Roca Industry, holdingul care reunește companiile din domeniul materialelor de construcții aflate în portofoliul ROCA Investments, după mai puțin de jumătate de an de la preluarea funcției.

„Conducerea Roca Industry informeaza piață asupra faptului că, în data de 29 iunie 2022, domnul Liviu-Ionel Stoleru a renunțat, cu efect imediat, la poziția sa de Director General al companiei. De asemenea, societatea QUAF TRADING S.R.L., prin reprezentant permanent Liviu-Ionel Stoleru, a renunțat la calitatea sa de membru în Consiliul de Administrație al Companiei”, arată un anunț al Roca Industry publicat la Bursa de Valori București.

Totodată, în cadrul ședinței de miercuri, Consiliul de Administrație a hotărât numirea lui Ioan-Adrian Bindea, Președinte al Consiliului de Administrație, în calitate de director general provizoriu al Companiei pe o perioadă de 6 luni sau până la numirea unui nou Director General – oricare dintre acestea intervine prima.

Consiliul de Administrație va demara procesul de recrutare și selecție a unui nou director general, în locul lui Liviu Stoleru.

Liviu Stoleru a preluat funcția de director general al Roca Industry la începutul lunii ianuarie 2022.

Imediat după preluarea funcției, pe 27 ianuarie, Roca Industry s-a listat la Bursa de la Bucureşti pe segmentul AeRO.

Liviu Stoleru a părăsit Cemacon începând cu 1 ianuarie 2022 și i-a predat predă ștafeta lui Daniel Șologon, alături de care a planificat și implementat reconstrucția și dezvoltarea companiei în ultimii 11 ani.

ROCA Industry cuprinde companiile BICO Industries, cel mai mare producător autohton de plasă din fibră de sticlă şi armături din fibră de sticlă şi unul dintre cei mai importanţi producători la nivel european, Sarcom, unul dintre cei mai mari producători de vopsele şi lacuri din România şi Eco Euro Doors (tranzacţia supusă aprobării Consiliului Concurenţei), cel mai mare producător român de uşi destinate construcţiilor rezidenţiale, cu o experienţă de 27 de ani pe piaţă.

Sursa foto: Cemacon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *