Magazinele Lidl din România reduc programul. Deschid mai târziu cu o jumătate de oră și închid cu o oră mai devreme. Motivul ar fi reducerea consumului de energie

lidl, retailer, magazin

Lidl România își reduce programul de funcționare, începând de luni, 26 septembrie. Astfel, toate magazinele vor avea același program, după cum urmează:

  • Luni – Sâmbătă: 07:30 – 21:00
  • Duminică: 08:00 – 19:00*

*Cu excepția magazinului Lidl din Medgidia, str. Independenței, Nr. 12, care își păstrează programul actual pentru duminică și va funcționa în intervalul orar 08:00 – 18:00.

Programul magazinelor era, până acum:

  • Luni – Sâmbătă: 07:00 – 22:00
  • Duminică: 08:00 – 21:00

Potrivit unor surse din piață, citate de economica.net, decizia ar fi fost luată pentru a face economii la energia electrică.

Mai mult, despre facturile mari la energie și soluții s-ar fi discutat și în cadrul Asociației Marilor Retaileri. Nu toate marile lanțuri de magazine ar fi de acord și nu a fost luată încă o decizie la nivelul Asociației.

Comentarii

  1. Nu inteleg deschiderea in intarziere. Inchiderea devreme stim cu totii ca are logica: dupa ora 8 umbla covidul prin magazine.

    Saracul covid, acum va trebui sa se multumeasca cu arealul de 100 de metri din jurul scolilor, si numai prin zonele fara pepsiglas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *