Maratoane de imunizare în orașele-destinații de turism din țară: vaccinuri în aeroport, în port, la mall, la muzeu sau la castel

Bran

Orașe cunoscute ca destinații turistice încearcă să accelereze ritmul campaniei de vaccinare. În acest week-end sunt programate evenimente în locuri de tranzit – la aeroport, în port – dar și în unități culturale, în Brașov, Constanța sau Sibiu. În acest final de săptămână, și membrii guvernului au fost “pe teren”, în campanie de vaccinare, și au încercat să transmită mesajul că imunizarea prin vaccin este calea înspre “întoarcerea la normalitate”.

Continuă în această perioadă maratonul de vaccinare la castelul Bran. Evenimentul cu Dracula pe afiș a fost prezentat și de presa internațională și se desfășoară timp de o lună, în perioada weekend-urilor, în clădirile Vămii Medievale din incinta Domeniului Bran. În Brașov sunt anunțate o serie de evenimente, pentru categorii diferite de “public”, în perioada 23 mai- 21 iunie. Se vor desfășura evenimente de vaccinare, fără programare, cu produsul Pfizer/ BioNTech: la patinoar, bazin, în parc, în sală de concerte sau în Piața Sfatului. Tot în Brașov are loc un eveniment chiar la Aeroportul Internațional, în perioada 22-23 mai. La Constanța, în 21-23 mai se fac vaccinări în două mall-uri – Vivo și City Park, dar și în Portul Turistic Tomis, în 22 și 23 mai. La Sibiu, s-a implicat în campanie Muzeul Național Brukenthal, cu imunizări programate în 22-23 mai.

Consultă AICI lista cu evenimentele organizate de autoritățile centrale și locale

 

Sursa foto: Castel Bran, Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.