MedLife a deschis o clinică de 1.500 mp în Sibiu, în urma unei investiții de 2,5 milioane de euro

Redacția dec. 7, 2021 0 comentarii
Neolife

MedLife, cel mai mare sistem medical privat din România, a inaugurat o nouă unitate medicală în Municipiul Sibiu, care pune la dispoziția sibienilor servicii medicale integrate, axate pe patru arii de excelență: pediatrie, diabet, sănătatea sânului și recuperare medicală. Cea mai nouă hyperclinică MedLife, dispusă pe cinci nivele, se întinde pe o suprafață de 1.500 mp și este rezultatul unei investiții de peste 2,5 milioane euro.

În cadrul noii unități multidisciplinare, pacienții din Sibiu și din împrejurimi pot beneficia în sistem ambulatoriu de consultații și investigații pentru 26 de specialități medicale. Pe lângă centrul pentru adulți, cu cabinete de cardiologie, neurologie, ginecologie, oftalmologie, ortopedie, endocrinologie, reumatologie, medicină internă și medicină de familie, ecografie, urologie și neurochirurgie, dermatologie, medicina Muncii, Hyperclinica MedLife Sibiu integrează și un centru pentru copii cu cabinete de pediatrie, cardiologie, neurologie, gastroenterologie și boli de nutriție, ortopedie, chirurgie, pneumologie, alergologie oftalmologie, endocrinologie.

Totodată, noua unitate cuprinde și centre integrate de recuperare, diabetologie, medicina muncii, recoltare și un departament de imagistică și senologie.

Echipa medicală este formată din peste 50 de medici, cu echipe integrate pe specialități (ginecologie, cardiologie, ortopedie, diabet, endocrinologie, neurologie ș.a.)

“Deschiderea unei noi unități MedLife în Sibiu face parte din planul de dezvoltare organică la nivel național, contribuind la consolidarea poziției de lider al medicinei private din România. Ne bucurăm că putem oferi pacienților din Sibiu și din proximitate încă o clinică medicală, cea mai mare din oraș, în cadrul căreia, atât copiii, cât și adulții, au acces la servicii medicale de top, la standardele unui sistem european. Așa cum am mai anunțat, avem ambiții importante pe zona de dezvoltare și vom continua în mod susținut și în anii ce urmează planul de extindere, atât organic, cât și prin achiziții”, a declarat Mihai Marcu, Președinte și CEO MedLife Group.

MedLife este prezent în Sibiu încă din 2018, odată cu achiziționarea integrală a pachetului de acțiuni a diviziei de servicii medicale Polisano. De atunci, cele două spitale și cele trei clinici Polisano, rețeaua de laboratoare și centre de recoltare, precum și centrul de radioterapie-oncologie fac parte din Grupul MedLife.

Sursa foto: Medlife

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.