Metrorex introduce carduri contactless pentru abonamentele de metrou

Carmen Radu iul. 28, 2021 0 comentarii
metrorex, metrou

Abonamentele săptămânale, lunare și anuale de la Metrorex vor putea fi încărcate pe carduri contactless, începând cu data de 29 iulie, a anunțat compania miercuri.

Pentru aceste abonamente se emit carduri contactless nominale reîncărcabile. La prima emitere, cardul nominal se va distribui gratuit, iar în caz de pierdere, furt sau deteriorare din vină călătorului, se va achiziționa un nou suport de card contra cost.

Cardurile contactless reîncărcabile vor putea fi procurate și reîncărcate doar de la casieriile la care se eliberează bon fiscal, din următoarele stații de metrou: Pantelimon, Republica, Costin Georgian, Nicolae Grigorescu 1, Titan, Dristor 1, Mihai Bravu, Timpuri Noi, Piața Unirii 1, Izvor, Eroilor, Grozăvești, Petrache Poenaru, Gara de Nord 1, Piața Victoriei 2, Ștefan cel Mare, Obor, Piața Iancului, Piața Muncii, Dristor 2, Dimitrie Leonida, Apărătorii Patriei, Piața Sudului, Constantin Brâncoveanu, Eroii Revoluției, Tineretului, Piața Unirii 2, Universitate, Piața Română, Piața Victoriei 1, Aviatorilor, Aurel Vlaicu, Pipera, Preciziei, Păcii, Gorjului, Lujerului, Politehnica, Constantin Brâncuși, Parc Drumul Taberei, Tudor Vladimirescu, Favorit, Orizont și Academia Militară.

Modul de utilizare a cardurilor contactless este simplu și se realizează prin apropierea acestora de pictograma contactless existentă la nivelul porților de acces.

Sistemul modern de taxare permite mai multe modalități de acces, respectiv cu cartelă magnetică, cu cardul bancar contactless și cu noul card contactless Metrorex.

Sursa foto: Facebook/Metrorex

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.