Ministrul Energiei a făcut o vizită la Hidroelectrica, la Porțile de Fier 1, pentru a cere o evaluare a condițiilor de muncă ale angajaților

Redacția ian. 23, 2023 2 comentarii
virgil popescu

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anunțat că a fost luni într-o vizită inopinată la Hidrocentrala Porţile de Fier 1, unde a stat de vorbă cu angajații și a cerut o evaluare a condițiilor de muncă, potrivit unui mesaj publicat pe pagina sa de Facebook.

Acesta spune că Hidroelectrica produce astăzi, la Porţile de Fier, 35% din producţia de energie electrică a companiei.

„Astăzi (luni, n.r) am făcut o vizită de lucru inopinată la Hidrocentrala Porţile de Fier 1. Am stat de vorbă cu angajaţii şi am cerut o evaluare a condiţiilor de muncă. Astăzi la PF producem 35% din totalul producţiei de energie electrică al Hidroelectrica”, a scris Popescu pe Facebook.

Potrivit acestuia, producţia Hidroelectrica se ridica luni, la 3.116 MW, reprezentând 38,16% din totalul producţiei de energie electrică, conform datelor publicate de Transelectrica.

Sursă foto: Virgil Popescu/Facebook

Comentarii

  1. Ha, ha , ha …… Unde s-a dus ? La HIDROELECTRICA ? Pai se compara conditiile din mina cu cele de la hidrocentrale? Asta este penibil. Auzi ? Vizita inopinata ?
    DEMISIA !

  2. Vizita nu are nici o legatura cu conditiile de munca ale angajatior!!!
    Dar Virginel Popescu nu o sa divulge motivul adevarat .Poate Nicolae Badea va face pubic adevaratul motiv al vizitei retardatului de Popescu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *