Nicușor Dan: Conturile primăriei au fost deblocate. Instanța a dispus suspendarea provizorie a executării silite în dosarul inițiat de Costică Constanda

G4Media mai 25, 2022 0 comentarii
Nicusor Dan, primar general

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, anunță, miercuri, că au fost deblocate conturile primăriei, după ce instanța a dispus suspendarea provizorie a executării silite în dosarul inițiat de omul de afaceri Costică Constanda.

„Conturile Primăriei au fost deblocate. Judecătoria Sector 5 a dispus suspendarea provizorie a executării silite în dosarul inițiat de omul de afaceri Costică Constanda”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

Edilul precizează că Primăria Municipiului București va continua negocierile cu familia Constanda, pentru soluționarea situației.

„Începând de mâine, Primăria Capitalei poate face plăți în contul proiectelor de investiții aflate în derulare”, mai anunță Nicușor Dan.

Conturile PMB au fost blocate la începutul lunii mai. Ele mai fuseseră blocate pentru o perioadă de nouă luni, tot din cauza acestor datorii, începând din august 2020.

Citește și Nicușor Dan propune darea în plată a unor terenuri din București pentru stingerea datoriei către familia omului de afaceri Costică Constanda: ”După ce evaluarea este făcută, mâine sau poimâine, să avem o discuție”

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.