O companie de tehnologie caută să angajeze peste 1.000 de specialiști IT până la finalul anului 2022

Redacția feb. 11, 2022 0 comentarii
internet-laptop-google-calculator-birou-office-pexels

Atos România, subsidiara locală a companiei franceze Atos, cu peste 3.000 de angajați pe piața locală în prezent, vrea să angajeze peste 1.000 de specialiști IT până la finalul anului 2022, dintre care 400 de juniori.

Compania caută absolvenți, dar și oameni cu experiență din toate orașele, angajații urmând să lucreze în sistem majoritar remote.

Atos România avea în 2021 peste 3.000 de angajați în sediile din București, Brașov, Iași și Timișoara, specialiștii săi deservind mai mult de 300 clienți în 15 țări. Compania are parteneriate cu instituțiii de apărare, securitate cibernetică, știință și sănătate, fiind una din cele mai importante organizații franceze de pe piața din România.

Posturile pentru care Atos caută angajați

Pentru anul în curs, Atos vrea să angajeze peste 1.000 de specialiști IT pe plan local, atât tineri la început de carieră tech, cât și seniori și profesioniști cu experiență în domeniile R&D, Cybersecurity, Application Development, Big Data and Security, High performance computers, Data Center and Hosting, Systems Applications and Products, Cloud Enterprise Solutions, Digital Workplace. Căutăm de asemenea tineri absolvenți pentru a intra în Academiile Atos, în special pentru cele de CyberSecurity, Cloud, Application Management, SAP și DevOps.

Într-un context digital accelerat de pandemia de COVID-19, atât procesul de recrutare, cât și activitatea angajaților Atos România se va desfășura cu precădere în sistem remote.

Astfel, compania vizează atragerea de specialiști IT din toate orașele țării, nu doar în care este prezentă cu sedii de birouri.

pexels.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *