O subsidiară a Vrancart, producător român de hârtie și carton ondulat, cu frații Pavăl printre acționari, primește ajutor de stat de 37 milioane lei pentru o unitate de reciclare și valorificare deșeuri în Vrancea

Vrancart

Vrancart Recycling SRL, parte a Vrancart, producător român de hârtie și carton ondulat, cu frații Pavăl printre acționari, a primit un ajutor de stat de 37,3 milioane lei, prin Ministerul Finanțelor, pentru înființarea unei unități de reciclare și valorificare deșeuri în Adjud, județul Vrancea, potrivit unui document publicat la Bursa de Valori București (BVB).

„Societatea VRANCART S.A. informează acționarii și investitorii că subsidiara VRANCART RECYCLING S.R.L. (cu sediul social în Mun. Adjud, Str. Ecaterina Teodoroiu nr. 17, Jud. Vrancea, J39/570/2020, CUI RO42976240), societate deținută în proporție de 100% de către VRANCART S.A., continuă implementarea cu succes a Proiectului „Investiție greenfield pentru înființarea unei unități de reciclare și valorificare deșeuri în Adjud, județul Vrancea”, derulat în conformitate cu prevederile HG 807/2014 pentru instituirea unor scheme de ajutor de stat având ca obiectiv stimularea investițiilor cu impact major în economie, cu modificările și completările ulterioare”, se transmite într-un comunicat la BVB.

Grupul Vrancart a fost înființat în anul 1977 și este format din 4 companii: Vrancart S.A., Rom Paper, Vrancart Recycling și Ecorep Group. Grupul Vrancart a realizat în primul semestru al anului un profit net de 10 milioane lei și venituri totale de 285 milioane lei din 2023. Din anul 2005, compania Vrancart este listată la Bursa de Valori București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *