OMV Petrom, prima companie care anunță că a redus cu 50 de bani prețul carburanților/ Plinul costă cu 25 lei mai puțin

OMV sigla sursa site oficial sursa foto: Site oficial

OMV Petrom anunță, vineri dimineață, că a redus cu 50 de bani prețurile tuturor sortimentelor de benzină și motorină din stațiile de alimentare Petrom și OMV din Romania. Beneficiari sunt clienții finali, persoane fizice si juridice, care achiziționează carburanții pentru consumul propriu. Reducerea a fost introdusă începând cu 1 iulie, ora 00:00, pentru o perioadă de trei luni. Pentru un plin de 50 de litri, șoferii vor plăti mai puțin cu 25 de lei.

Astfel, compania se conformează voluntar măsurilor adoptate de Guvern pentru reducerea preturilor carburanților.

Reducerea va fi afișată pe totemuri, la intrarea în stațiile de alimentare OMV și Petrom, și va fi reflectată pe bonul fiscal. La pompă, afișajul electronic va indica prețul carburanților fără reducerea de 50 de bani.

OMV Petrom operează în România peste 780 benzinării, sub două branduri, OMV și Petrom.

sursa foto: Site oficial

Comentarii

 1. Nu este nici o reducere. Poate o scumpire. Guvernul reduce cu 25 de ani si restul cu alti 25 de ani. Minciunea si amagire pentru cei naivi. Poate se va scumpi. Nu exista ieftinire.

 2. Bataia de joc continua. Asta vesteste inceputul sfarsitului celor care se cred stapanii lumii. Ultimul cuvant il are Dumnezeu. Ei nu stiu asta, dar noi stim. Si avem rabdare. Ptr ca viata asta e trecatoare, dar vesnicia nu se mai termina. Si ei nu inteleg. Dar noi cunoastem. Atat cat ni se poate dezvalui. Dar vine vremea cand totul se va arata fata catre fata caci Dumnezeu locuieste in Adevar si Duh. Imi e mila de ei, sa ne rugam ptr sufletele lor !

 3. Am alimentat în această dimineață iar reducerea nu a fost aplicată la casa de marcat, așa cum scria la pompă.

 4. Cat de PROST să fii ca sa aplauzi că dă statul “subvenție” 50 bani pe litru de benzina/motorina (care este de fapt cheltuială la bugetul de stat, adică se plătește din buzunarul tău),
  după care te uiți în raportările financiare ale OMV Petrom pe primul trimestru al anului 2022 și vezi ca:
  – i-au crescut veniturile în ianuarie – martie 2022 la 11,898 miliarde lei (fata de 4,861 miliarde în primul trimestru al anului 2021),
  – profitul este de 1,748 miliarde lei, fata de 0,573 miliarde lei în primul trimestru al anului 2021 și 2,864 miliarde lei pe tot anul 2021.
  Apoi iti dai seama ca ești și mai prost când citești explicațiile și vezi ca o asemenea creștere de profit a aparut “în contextul fără precedent al preturilor crescute”.
  (și asta este la finele lunii martie 2022. De atunci au tot crescut preturile).
  Le-a picat atât de bine creșterea preturilor încât distribuie Dividende speciale de 2,5 miliarde lei.
  Insa, în prostia ta tu ceri ca “statul” să mai dea niște subvenții și sa scadă cota de TVA (masuri care sunt “din buzunarul tău”, pentru ca o sa îți crească statul ție impozitele, dacă nu te-ai prins, și împrumută țara de începe să o vândă pe bucăți) ca să lase profitul în buzunarul companiei.

  PS: când ii aplauzi pe aia care te mint ca nu mai pot ei de binele tău și fac totul pentru binele tău, ești și mai prost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *