OTP Bank România lansează o platformă digitală de creditare ipotecară pentru brokeri, în colaborare cu startup-ul FLOWX.AI 

OTP Bank Foto: OTP Bank - Fotografie oficială

OTP Bank România lansează o platformă de creditare ipotecară, bazată pe tehnologia startup-ului FLOWX.AI, potrivit unui comunicat de presă al companiei. Noua platformă optimizează experiența de lucru a brokerilor parteneri, elimină necesitatea interacțiunilor fizice în sucursală și reduce semnificativ timpul de așteptare pentru clienții băncii.

Potrivit companiei, experiența de creditare intermediată de brokeri este simplificată de FLOWX.AI care, într-un ritm de dezvoltare de 4-8 ori mai rapid decât orice altă tehnologie, i-a permis băncii să consolideze și să integreze, într-o platformă digitală unificată, peste 35 de procese de business și 20 de sisteme și baze de date interne și externe băncii, precum ANAF, Biroul de Credite și Centrala Riscului de Credit.

„Folosind tehnologia FLOWX.AI, oferim o soluție inovatoare care se aliniază cerințelor actuale ale pieței, asigurând în același timp o procesare eficientă și transparentă a creditelor”, declară Constantin Mareș, Chief Digital Officer OTP România.

„Băncile au nevoie să inoveze rapid, fără să trebuiască să își schimbe sistemele core existente. FLOWX.AI există ca să ofere băncilor o soluție flexibilă și versatilă, cu care să-și modernizeze rapid procesele, transformându-le în platforme digitale unificate pentru clienți și angajați. Înainte de FLOWX.AI, singurele alternative erau fie soluții punctuale rigide, fie eforturi de dezvoltare costisitoare care, ulterior, creșteau exponențial volumul de lucru și costurile de mentenanță.“, afirmă Ioan Iacob, CEO și cofondator FLOWX.AI.

Potrivit companiei, noua platformă digitală a OTP Bank România crește substanțial eficiența operațională, oferindu-le brokerilor parteneri un flux digital transparent și colaborativ, de la momentul inițierii procesului de creditare și până la aprobarea creditului ipotecar. Funcționalitățile platformei, care, ulterior, pot fi extinse extrem de ușor, fără a afecta sistemele și dezvoltările existente, simplifică modul de lucru și colaborarea brokerilor cu angajații băncii.

Foto: OTP Bank - Fotografie oficială

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *