OutThink, o platformă de management a riscului uman în domeniul securității cibernetice, a obținut o finanțare de 10 milioane de dolari

Redacția oct. 20, 2022 0 comentarii
Sursa: Unsplash

GapMinder, fond de capital de risc care investește în companii de tehnologie create în România și în Europa Centrală, a investit în OutThink, o platformă SaaS de securitate cibernetică care identifică, înțelege și gestionează riscurile umane. OutThink a obținut 10 milioane de dolari într-o rundă seed prin care compania își va putea întări poziția de lider în domeniu și își va accelera distribuția internațională.

OutThink este un produs creat de manageri de securitate informatică (Chief Information Security Officers – CISO) pentru CISO, care utilizează Machine Learning, tehnici de procesare a limbajului natural și de psihologie aplicată pentru a identifica atitudinile, intențiile și sentimentele oamenilor din cadrul unei organizații.

Gapminder a investit alături de AlbionVC, TriplePoint Ventures, Forward Partners și Innovate UK. Runda a fost condusă de AlbionVC.

Cu această nouă finanțare, suma totală strânsă de OutThink se ridică la 11,4 milioane de dolari. Această rundă de lansare vine după un an în care veniturile anuale recurente (ARR) ale OutThink au crescut de patru ori. 

Cu sediul la Londra, OutThink are o bază de clienți la nivel mondial, toți aceștia fiind deserviți local prin birourile situate în Europa, Orientul Mijlociu și Asia-Pacific. Printre clienții OutThink se numără Whirlpool, Danske Bank, Rothschild, NatWest și alte companii FTSE 100 (The Financial Times Stock Exchange 100 – companiile cu cele mai mari capitalizari de piață la Bursa de Valori din Londra). 

Sursa: Unsplash

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *