Petrom a ieftinit benzina de Mărțișor, la amiază/ Prima reducere de preț după o serie de 13 scumpiri

Statie Petrom 5

De  Mărțișor, Petrom, liderul pieței carburanților din România, a ieftinit benzina. Potrivit Monitorul Prețurilor, reducerea de preț a fost aplicată după ora 14 și înseamnă o ieftinire de doar doi bani pe litru.

Ieri, în schimb, Petrom a scumpit benzina cu 4 bani pe litru, fiind a 13-a majorare de preț aplicată începând cu 18 ianuarie 2024.

De atunci, prețurile au crescut cu 55 de bani pe litru în cazul benzinei și cu 46 de bani pe litru în cazul motorinei.

Stația Petrom Vitan, monitorizată de Economedia, afișează vineri, 01 martie 2024, următoarele prețuri: 7,15 lei pentru un litru de benzină standard și 7,56 lei pe litru în cazul motorinei standard.

Joi, 29 februarie 2024, erau afișate următoarele prețuri: 7,17 lei pentru un litru de benzină standard și 7,56 lei pe litru în cazul motorinei standard.

Potrivit Monitorul Prețurilor, vineri la ora 15:00, prețurile benzinei standard la stațiile Petrom din Capitală erau cuprinse între 7,10 lei și 7,18 lei pe litru.

 

Comentarii

  1. E plina tara de dobitoci care le aduce profit astora . Romania nu duce lipsa de fuduli , inconstienti , iresponsabili , ….. Soselele sint pline . Si pe seama lor guvernantii tilhari incaseaza accize imense . Poporul roman needucat nu realizeaza ca o reducere a consumului chiar si cu 5 % in fiecare luna i-ar pune pe tilharii de la guvern in postura sa isi taie venele .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *