Poliția vrea să cumpere uniforme noi în valoare de 28 de milioane euro de la o singură firmă

mașină poliție

Inspectoratul General al Poliției Române a lansat în SICAP o licitație cu o valoare maximală de 138 de milioane de lei (28 milioane de euro) pentru cumpărarea de elemente ale uniformei, cum ar fi berete, pardesie, cămăși, impermeabile, șepci cu care să-și îmbrace agenții.

Achiziția vizează un singur lot pentru toate categoriile de produse, adică o singură firmă se va angaja să le furnizeze, și sunt sute de mii de produse de livrat. Tot contractul durează 24 de luni, iar comenzile se dau succesiv de Poliție.

„Se intenționează achiziționarea echipamentului din componența uniformei de poliție – Șapcă din stofă vară/iarnă (agenți/inspectori/comisari/chestori); Beretă agenți/ofițeri/chestori; Pardesiu bărbați/femei (agenți/inspectori/comisari/ chestori); Jachetă bărbați/femei; Impermeabil pentru ploaie bărbați/femei; Cămașă-bluză, uniforma de serviciu bărbați/femei (cu mânecă lungă/cu mânecă scurtă), în conformitate cu prevederile caietului de sarcini si a specificaticatiilor tehnice”, este descrierea licitației.

Ofertele se deschid în 27 aprilie, departajarea lor se face pe criteriul prețului cel mai mic.

Sursa foto: Facebook / Poliția Română

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *