Porsche Engineering va deschide, la anul, un birou de 2.100 mp în clădirea de birouri UBC 0, dezvoltată de Iulius în Timișoara

Iulius Town Timisoara Sursa foto: Iulius

Divizia de inginerie Porsche din România își extinde rețeaua de centre de crcetare pentru dezvoltarea vehiculelor inteligente prin deschiderea, în 2022, a noului său birou în clădirea United Business Center (UBC) 0 din Iulius Town Timișoara. Compania va ocupa o suprafață de 2.100 mp. Momentan, inginerii Porsche își desfășoară activitatea într-un spațiu temporar din UBC 3.

Porsche va deschide, începând cu al doilea trimestru din 2022 biroul din în UBC 0 din Iulius Town.

„Porsche Engineering Romania a ales Iulius Town pentru multele facilități pe care le oferă, care îi ajută pe angajații noștri să consolideze  echilibrul între viața profesională și cea personală. În același timp, clădirea se află într-o poziție cu adevărat excelentă, iar etajul nostru va avea o priveliște similară cu cea  din Cluj-Napoca”, spune Marius Mihailovici, Director General Porsche Engineering România.

De anul viitor, aproximativ 50 de angajați vor lucra în noul sediu, iar pe termen mediu există planuri de extindere la o echipă de 200 de angajați, specializați în domeniul dezvoltării și testării de software. 

Porsche Engineering România este o subsidiară deținută în totalitate de Porsche Engineering Group GmbH și este complet integrată în rețeaua globală Porsche Engineering, care are 1.500 de angajați pe tot globul, în Germania, Republica Cehă, România, Italia și China.

United Business Center Timișoara este parte din cel mai amplu proiect de regenerare urbană din România, Iulius Town. Cu trei clădiri de birouri premium, a căror suprafață totală este de 50.000 mp închiriabili, UBC Timișoara reprezintă o comunitate de business cu peste 30 de companii multinaționale și mai mult de 5.000 de angajați.

United Business Center 0 este cea de-a patra clădire office din proiect și se află în construcție. Aceasta va fi inaugurată în al doilea trimestru din 2022 și va avea o suprafață de 30.000 mp, desfășurată pe 17 niveluri. Clădirea va avea funcțiuni mixte, de office, retail, săli de conferințe și hub medical, adaptate în funcție de dinamica pieței, și va găzdui companii IT&C și automotive.

Sursa foto: Iulius

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *