Primăria Municipiului Bucureşti a lansat o licitație pentru reabilitarea a 4,5 km de reţea de termoficare, în valoare de 50 milioane de lei

conducte radet energetica apa calda retea termica

Primăria Municipiului Bucureşti a lansat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) procedura de licitaţie pentru reabilitarea a 4,5 km de reţea de termoficare, valoarea astimată a contractului fiind de aproape 50 de milioane de lei, fără TVA. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 30 mai, scrie News.ro.

„Primăria Municipiului Bucureşti a lansat în SEAP procedura de licitaţie pentru reabilitarea a 4,5 km de reţea de termoficare – Obiectivul 3 – Magistrala II Sud CM 43 – CO2 (sector 2) – Colentina. Acesta este ultimul din cele şapte obiective ale proiectului “Reabilitarea sistemului de termoficare al Municipiului Bucureşti”, cu o lungime de conductă de 63,2 km (tur-retur). Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 30 mai 2022″, anunţă Primăria Capitalei.

Valoarea estimată a achiziţiei este de 49.850.577,56 lei exclusiv TVA. În ceea ce priveşte celelalte şase obiective ale proiectului de reabilitare a reţelei de termoficare, Primăria Municipiului Bucureşti a finalizat lucrările de modernizare a reţelei de termoficare la Obiectivul 2 – Magistrala II SUD (zona Bobocica) – 7,1 km şi la Obiectivul 7 – Magistrala I-III VEST (zona Drumul Taberei) – 1,9 km.

În prezent, se află în execuţie Obiectivul 6 – Magistrala Progresu-Ferentari (zona Rahova Ferentari) – 12,8 km şi Obiectivul 4 – Magistrala II-III Grozăveşti – 11 km.

În perioada următoare, vor fi demarate lucrările la Obiectivul 1 – Magistrala 1 Sud – Pantelimon şi la Obiectivul 5 – Magistrala Progresu Berceni, aceste contracte fiind atribuite la sfârşitul anului trecut.

Proiectul de investiţii “Reabilitarea sistemului de termoficare al Municipiului Bucureşti” – 7 obiective care însumează o lungime de 63,2 km (tur – retur) se realizează cu fonduri de la bugetul local.

De asemenea, Primăria Capitalei are în derulare licitaţia privind atribuirea contractelor de proiectare şi execuţie lucrări pentru reabilitarea altor 105,969 km traseu de transport a agentului termic, respectiv 211,94 km de conducte ale reţelei de transport, în cadrul unui proiect finanţat din fonduri europene, cu o valoare estimată a contractelor de proiectare şi execuţie de 1.171.192.503,07 lei (fără TVA).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *