Primăria Sectorului 3 vrea să dea aproape 5 milioane de euro pentru instalarea de garduri

garduri sector 3 Sursa foto: Facebook/Cetățean Sector 3

Primăria Sectorului 3 anunţă pe SEAP o licitaţie pentru lucrări de instalare garduri, în valoare totală estimată de 24,9 milioane lei (aproape 5 milioane de euro şi o a doua licitaţie pentru dotarea cu mobilier, materiale şi echipamente didactice a unităţilor de învăţământ, în valoare de 36,8 milioane lei, transmite Agerpres.

Conform primului anunţ, primăria îşi propune să încheie un acord – cadru de lucrări cu maxim 3 operatori economici. Unicul criteriu de atribuire îl reprezintă preţul cel mai scăzut.

Ofertanţii trebuie să dovedească o medie a cifrei de afaceri generale pentru cel mult ultimele trei exerciţii financiare disponibile, în valoare de 20.000.000 lei.

Licitaţia se desfăşoară prin procedură simplificată, iar termenul limită pentru primirea ofertelor este 10 iulie. Banii pentru instalarea de garduri în sectorul 3 provin din fonduri bugetare.

Cea de-a doua licitaţie vizează dotarea cu mobilier, materiale şi echipamente didactice a unităţilor de învăţământ preuniversitar şi a unităţilor conexe, pentru implementarea proiectului “Învăţământ de calitate în Sectorul 3”, finanţat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

Valoarea totală estimată este de 36.824.662 lei.

Acordul-cadru include patru loturi, dintre care unul vizează dotarea cu mobilier (31 de milioane de lei), iar celelalte trei se referă la dotarea cu materiale didactice.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 19 iulie.

Sursa foto: Facebook/Cetățean Sector 3

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *