Primăria Sectorului 4 inaugurează marți seară Pasajul Metalurgiei. În primele ore, podul va fi deschis doar pietonilor, iar de la ora 22.00 pentru mașini

Pasaj Metalurgiei 2

Primăria Sectorului 4 va inaugura marți, începând cu orele 17.00, Pasajul de la intersecția Metalurgiei, pasaj rutier suprateran în zona comercială șoseaua Turnu Măgurele/Metalurgiei. Construit la intersecția dintre bulevardele Alexandru Obregia și Metalurgiei cu strada
Turnu Măgurele, pasajul are o lungime de 653 de metri, două benzi de circulație pe fiecare sens, precum și un inedit sistem de iluminat, ce transformă întreaga construcție într-un reper arhitectural.

„Pasajul Europa Unită, cel mai nou și mai modern obiectiv de infrastructură rutieră din Capitală, va fi deschis traficului rutier, mâine, 5 decembrie a.c.  Înainte, însă, de darea în circulație, pentru un interval de câteva ore, pasajul va fi pietonal, la cererea locuitorilor Sectorului 4 de a vedea, îndeaproape, cum arată noul pod menit să fluidizeze circulația într-una dintre cele mai aglomerate zone din București”, a transmis Primăria Sectoruleui 4.

Soluția de iluminare arhitecturală (vortex-ul) a fost și motiv de scandal și proces la Tribunalul București între primarii Băluță și Negoiță, primarul Sectorului 3 fiind acuzat că ar fi copiat fără acord vortexul de la Metalurgiei pentru Pasajul Pallady, la intrarea pe A2.

Primăria Sectorului 4 urmează să construiască un alt pasaj pe șoseaua Turnu Măgurele, la Apărătorii Patriei (peste șoseaua Berceni).

Cum arăta intersecția înainte de începerea lucrărilor:

Sursa foto: Primaria Sectorului 4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *