Primele 1.000 de Dacia Spring au ajuns la clienții români în prima lună de la startul livrărilor

dacia spring

La aproximativ o lună de la începutul livrărilor, Dacia Spring a ajuns deja la primii 1.000 de clienți din România, circa o treime îb București și Ilfov.

Volume semnificative au fost înregistrate şi în județele Timiș, Iași, Cluj şi Brașov. Majoritatea covârșitoare a clienților (95%) au dorit să dispună şi de sistemul de încărcare rapidă la bornă de curent continuu, oferit opțional. Modelul este echipat în serie cu un cablu mode 3 (7KW AC) pentru wallbox.

Albastrul se afirmă deja drept culoarea preferată de clienții primului model 100% electric din gama Dacia, 40% din vehiculele livrate în luna octombrie afișând această nuanță de caroserie.

Dacia Spring dispune de un motor electric de 33 KW (45 CP), cuplat cu o baterie de 26,8 KWh care asigură o autonomie de 230 km conform ciclului WLTP și de 305 km conform ciclului WLTP City (care cuprinde doar partea urbană a ciclului omologat).

Modelul beneficiază, în serie, de echipamente de siguranță, printre care: limitator de viteză, ABS, ESP, repartitor electronic al forței de frânare, 6 airbag-uri, apel de urgență (buton SOS), aprindere automată a farurilor și frânare automată de urgență.

Garanția oferită este de 3 ani sau 100.000 km pentru vehicul și de 8 ani sau 120.000 km pentru bateria electrică.

Livrările vor continua în mod susținut către toți clienții care au lansat deja o comandă fermă. La sfârşitul lunii octombrie, Dacia Spring înregistrase deja peste 30.000 de comenzi la nivel european.

Sursa foto: Dacia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *