Producătorul de software TotalSoft a înregistrat o cifră de afaceri de peste 31 milioane de lei în 2022

digitalizare Foto: USAMV

TotalSoft, furnizor de sisteme informatice de business din Europa Centrală şi de Est, a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri de peste 31 milioane euro, cu 26% mai mare decât în anul precedent, potrivit unui comunicat de presă.

„TotalSoft, furnizor de sisteme informatice de business din Europa Centrală şi de Est, a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri de peste 31 milioane euro, cu 26% mai mare decât în anul precedent. Creşterea se datorează investiţiilor în produse noi şi existente, precum şi dezvoltării programului de parteneriate, prin care compania îşi propune să creeze un ecosistem de business. În acelaşi timp, TotalSoft şi-a mărit numărul de angajaţi ca urmare a recrutării constante de noi talente pentru a susţine ritmul de creştere”, anunţă compania.

TotalSoft a investit anul trecut aproximativ 5 milioane de euro în dezvoltarea de produse, cu 13% mai mult decât în 2021, concentrându-se în acelaşi timp pe atragerea de noi parteneri. Ca urmare, veniturile recurente au reprezentat în 2022 aproximativ 60% din cifra de afaceri.

Compania a înregistrat o creştere constantă pe toate diviziile de business, cele mai mari creşteri fiind generate de soluţiile Charisma Financial Services, Charisma HCM şi Charisma ERP.

Soluţia Charisma Financial Services a înregistrat o creştere semnificativă faţă de anul 2021, alimentată de dezvoltarea unor noi proiecte pentru clienţi externi şi de implementarea unor soluţii privind raportări legale, cum ar fi IFRS şi SAF-T. Această soluţie emblematică a crescut amprenta TotalSoft pe pieţele externe, Charisma Financial Services fiind utilizată non-stop, în întreaga lume.

Pe de altă parte, două dintre cele mai cunoscute soluţii ale TotalSoft, Charisma ERP şi Charisma HCM, au contribuit la creşterea de anul trecut prin intermediul proiectelor derulate în special în domeniile producţiei, distribuţiei, serviciilor şi construcţiilor. În 2022, compania a investit într-o nouă generaţie de soluţii Charisma ERP şi Charisma HCM, care includ noi tehnologii şi funcţionalităţi, şi a dezvoltat peste 200 de proiecte pentru clienţii existenţi, în vederea alinierii aplicaţiei la raportarea legală (de exemplu, SAF-T, e-Facturare, e-Transport).

TotalSoft, companie românească fondată în 1994, este unul dintre cei mai mari furnizori de sisteme informatice de business (ERP, HCM, Healthcare şi BI) din Europa Centrală. Compania are o echipă de 600 de specialişti şi proiecte în peste 40 de ţări de pe patru continente.

TotalSoft este unul dintre primii 10 furnizori globali de soluţii software pentru industria de leasing şi unul dintre primii 10 furnizori europeni de soluţii ERP şi HCM. Produsele emblematice ale TotalSoft, Charisma ERP, Charisma HCM şi Charisma Medical Software sunt lideri de piaţă în România, cu aplicaţii în opt verticale de business: financiar, retail şi distribuţie, producţie, servicii, construcţii, agricultură, energie şi medical. Compania oferă, de asemenea, o suită de servicii de outsourcing care include, pe lângă serviciile de resurse umane şi financiar-contabile, şi partea de digitalizare în conformitate cu cerinţele GDPR.

În toamna anului 2016, TotalSoft a fost achiziţionată de Logo Yazilim A.S. (Logo).

Foto: USAMV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *