Producătorul român de alimente Carmistin a inaugurat o fermă de pui de carne bio și extinde gama portofoliului La Provincia

Carne de pui Dreamstime Photo 16589397 © Picsfive | Dreamstime.com

Grupul Carmistin, producător român de alimente, deschide prima fermă de carne de pui bio din România și extinde portofoliul cu pui bio La Provincia Hrănit Sănătos, potrivit unui comunicat de presă.

„Cererea pentru un astfel de produs, precum Puiul BIO La Provincia, reprezintă un semn de maturitate a pieței, care arată o preocupare tot mai mare pentru hrana sănătoasă, produsă în mod responsabil și sustenabil”, a declarat Andrei Brumaru, CEO Carmistin.

Potrivit comunicatului de presă, noua fermă inaugurată de Carmistin este situată în mijlocul naturii, în comuna Leleasca, din județul Olt. Pe termen mediu și lung, compania are în plan extinderea segmentului BIO, prin deschiderea de noi ferme de profil.

Analize Economedia

economie razboi bani
romania germania
concedieri dreamstime
industrie forta de munca somaj industrial uzina fabrica manufactura muncitor muncitor necalificat
blindate, armata, militar
Bugetul familiei, bani
dambovita arena aci
afacere semnare contract pexels
șantier aeroport craiova
costuri, cladiri, birouri, angajati
software, calculator, IT
CV locuri de munca job
MixCollage-21-Dec-2024-07-15-PM-1798
economie 2024
grafic crestere dreamstime
tranzactii calcula fuziuni
locuinta constructii bricolaj
salariu, bani, lei
turcia, ankara, steag, flag, drapel, istanbul, alegeri
bani, lei, bancnote, cash, numerar
bursa, indice bursier, investitii, scadere, grafic
bursa, indice bursier, investitii, scadere, grafic
inflatie bani echilibru balanta
la veterinar
camioane UMB autostrazi
Donald Trump
Colaj bani lei Marcel Ciolacu
Bani, investitie, economii
Marcel Ciolacu, premier
Incredere

Pui BIO La Provincia Hrănit Sănătos, provenind din noua fermă, va fi disponibil pe piața românească începând cu data de 1 noiembrie 2023, gramajul comercializat variind între 700 și 1.200 gr./tăvița. Produsul se va diferenția de oferta existentă pe piață în acest moment, prin următoarele caracteristici:

  • hrana păsărilor provine din cereale organice sută la sută, producție proprie, asigurată din agricultură ecologică;
  • păsările sunt crescute în aer liber, cu o densitate redusă la populare, pe o suprafață alocată de minimum 4 mp/cap de pasăre;
  • materiile prime nu sunt modificate genetic;
  • nu sunt folosite pesticide;
  • nu sunt folosite antibiotice și adaos-uri de sinteză;
  • procesul de creștere a puilor este unul lent, vârsta minimă de sacrificare fiind de 81 zile.

Urmărește mai jos producțiile video ale Economedia: